Siteden atilmak

Girmeyiver arkadasim konularini okudumda pek de buyuk birine benzemiyosu ufaksin sanirim daha konusmalarin konularin falan.
Merak.etme sizin icin yakinda yeni bi site acilacak.
Ergenuslar kampi
Oraya kaydolablirsin
Sevgilinden para beklemeyide birak kendin calis kazan elin oglu hc biseyin deglken sana bakmak para vermek zorunda.degil tabkde annen baban verecek.

Mail almak istemiyorum konularima yorum yapilsin istemiyorum mesela :) evet cok kucugum ama zengin koca avina cikabilecek yastayimmm evet patron cildirdi.

Mail almak istemiyorum konularima yorum yapilsin istemiyorum mesela :) evet cok kucugum ama zengin koca avina cikabilecek yastayimmm evet patron cildirdi.

Almak istemiyosan uye olmasaydin mailmis git sen parkta otede oyna yavrumm
Evet kucuksun beynin daha bi kucuk
Zengin koca avina cikablicek yasta degilsin zengn erkeklerin seni kandirip kullanabilecegi kafadasin sadece allah anana babana sabir versin ne diyeyimm.

anammmmmm

kaç yasındasın küçümenim sen pekii kimle dalga gecmek ıstıyosun hadı tut elımden gıdıp dalga gecelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…