- 5 Mart 2023
- 105
- 29
- 8
- 21
- Konu Sahibi morcicek6040
Hata yapması olası olan 20 yaşındaki kızı bu sitede zorbalıyorlar resmen?Amaç ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten hesabı kapatacagım sorun degil.Üyeler hakkında konu açmak yasak
Hmmm gittim sırf senin için bir önceki konuna baktım.Hata yapması olası olan 20 yaşındaki kızı bu sitede zorbalıyorlar resmen?Amaç ne
Şimdi gerçek hayatta bunlar birbirinin yüzüne bunları söyleyemiyor ayyy aşkım öyle mi aaaa allah onun belasını versin ilişkini kıskanmış sen bişi yapmamışsın boşverrr dedikleri için gerçekleri duyunca adı zorbalama oluyorHmmm gittim sırf senin için bir önceki konuna baktım.
Sevgilin varmış
Sevgilin varken sana bir başka erkek yürümüş
Bu yürüme mevzusunu Sevgilin biliyor
Diğer çocuk yürümeyi kesmiş ve Sevgiline sen bir şey mi dedin demişsin
O da evet demiş
Diğer çocuk senin Sevgilin olduğunu bilmiyormuş çünkü söylememeyi tercih etmişsin o sana yürürken
Sonra çocuk niye yürümeyi kesti sevgilim mi bir şey dedi falan filan
Bu konuda da neden yirmi yaşında ufacık tefecik bir kız linç ediliyor demişsin.
Allah Allah nasıl oldu acep
İşinize gelince yetişkin birey, işinize gelmeyince gün görmemiş ufacık körpe masum yavru ceylan oluyorsunuz.
İki kişiyi idare etme konusunda üyeler size ne tavsiye verse idi acep vah vah çok üzüldüm
Yaptığın şeyi direk söylemişler
Erkekler yapınca adamları burada afaroz ediyoruz sen yapınca niye seni güzelleyelim
Yanlış, yanlıştır
Yas bilemem ama bazen oyle konular aciliyorki ben de yazmamak icin zor tutuyorum. Suana kadar kimseyi linclemisligim yok ama bazilarinin gercekten linclenesi var. Ben yorum yapmamayo tercih ediyorum okuyup geciyorum ama kimi de doseniyo simdi napalim. Binbir cesit insaniz burda. Kimden ne cikicak belli degilkiHata yapması olası olan 20 yaşındaki kızı bu sitede zorbalıyorlar resmen?Amaç ne
Dost acı söylerŞimdi gerçek hayatta bunlar birbirinin yüzüne bunları söyleyemiyor ayyy aşkım öyle mi aaaa allah onun belasını versin ilişkini kıskanmış sen bişi yapmamışsın boşverrr dedikleri için gerçekleri duyunca adı zorbalama oluyor
Hmmm gittim sırf senin için bir önceki konuna baktım.
Sevgilin varmış
Sevgilin varken sana bir başka erkek yürümüş
Bu yürüme mevzusunu Sevgilin biliyor
Diğer çocuk yürümeyi kesmiş ve Sevgiline sen bir şey mi dedin demişsin
O da evet demiş
Diğer çocuk senin Sevgilin olduğunu bilmiyormuş çünkü söylememeyi tercih etmişsin o sana yürürken
Sonra çocuk niye yürümeyi kesti sevgilim mi bir şey dedi falan filan
Bu konuda da neden yirmi yaşında ufacık tefecik bir kız linç ediliyor demişsin.
Allah Allah nasıl oldu acep
İşinize gelince yetişkin birey, işinize gelmeyince gün görmemiş ufacık körpe masum yavru ceylan oluyorsunuz.
İki kişiyi idare etme konusunda üyeler size ne tavsiye verse idi acep vah vah çok üzüldüm
Yaptığın şeyi direk söylemişler
Erkekler yapınca adamları burada afaroz ediyoruz sen yapınca niye seni güzelleyelim
Yanlış, yanlıştır
Ben son konusunun başına baktım okusam falsolu durumlar devam ediyor demek kiOkumadigin birsey var Freya, bahsi gecen arkadasa 3 hafta once acilmis bu arkadas.
O ara sevgilisi kimdi ne degildi bilmiyoruz tabi gunahina girmeyim.
Yani hakikaten istemem yan cebime koy durumu vardı.