• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvenemiyorum

Tatlicigim yolun basindasin daha coookkk iyi gün dostu iki yüzlü vs insanlar cikicak yaka silkme sadece tecrübe edin onlarla seviliyosun fıstığım 😉

Diger kiz arkadaslara da yazmis onlarda bosver degmez demisler yoluna bak diye bende aynisi dedim napalim aldatilmis biri vardi ortada cekistirmek mi bu ya.. bilemiyorum demek ki herkesi esit gormek problem sanki sirtlan yavrulari gibi cocugu avlamak iciin bekliyoruz :KK70: cunku adam kalmadi.. O zaman tum kizlar kotu tamamen kotuyuz. Cunku surekli kendi cinsimizde fitne ariyoruz. Bizim bize faydamiz yok demek oluyor bu...

Kendi yazdıklarınızı ben mi hatırlatacagim size? Sanki bütün muhabbetiniz aldatilinca başladı ve sadece boşver değmez mi dediniz? Bu aldatilma olayından öncede ilişkileri hakkında konuşuyormuşsunuz zaten.

Faydan dokunmasını istiyorduysan ve kız arkadaşın ilişkisindeki sorunlari bilmeni istiyorduysa gelip sana anlatırdi ve onunla konusurdun.
Ben de kimseyi avlama peşinde değilim ama kimsenin sevgilisiyle ilişkilerini konuşmadım, sevgilim olan kişilerin de arkadaşlarıyla gereksizce samimiyet kurmadım. İyi niyetliyim diyerek yaptığın hersey iyi değildir.

Back