Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tabrikler canım çok sevindim benim üç gün geçtiğindedki deeeeğerim 1020 çıktı bu kişiden kişiye deişir tabi

Ay İnşallah canım benim, çok sağol cevap için.
adetim 1 hafta gecikti.ya çok korkuyorum 10 ay önce 2 aylık 1 düşüğüm oldu ilkinde beta hcg normalin altında ilerliyor denildi ve kanamadan sonra malum.bundada doktor hamile olup olmadığımı söylemeyince kafam karıştı tekrar teşekkürler:dance:

tebrikler gonca tabiki hamilesin allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bak listemizede ekledim adını

canım rabbim tamamına erdirsin bi daha kötü şeyler yaşatmasın ama çok güzel bi haberdi dimi kızlarr:teytey::teytey::teytey:

canım kokma bişey olmaz her seferinde aynı şey olcak diye bişey yok dedi doktorum bana benimde kızm düşücekti ilaçlarla kurtardık

olana kadar ayrı dert olduktan snr da düşmesin die ayrı dert snr dahangi dr a gitsem doğumda bişi olurmu die dert rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inş sağ sağlim kucağına alırsın bebişini canım

leyuze sende ist dasın ya çok sıcak hava ve benim midem bulanıo bi halsizlikdir gidio havadanmı böle yoksa bende hamişmiyim bilemedim sende bi yorum yapsan

kızlar çok sağolun Rabbim hayırlısıyla isteyenlere güzel haber almayı, bebiş bekleyen arkadaşları da hayırlısıyla sağlıklı kucaklarına almayı nasip etsin İnşallah...

ay evet inşallah bizim adımız bir gün yazar ama ben bi türlü adet olamıyorumki hamile kala bileyim offfff

test yapmadım negatif cıkr die korkuyorum bikaç gün daha bekliim dedim yapsam cıkarmıki? bide daha pek olmuyordu 1 - 2 gün falan dı galiba

test yapmadım negatif cıkr die korkuyorum bikaç gün daha bekliim dedim yapsam cıkarmıki? bide daha pek olmuyordu 1 - 2 gün falan dı galiba

canım p.tesiye kadar bi bekle bakalım olmazsan yine test yap yine negatifse (ki inş. deildir bebiş vardır) doktora gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…