iyiym canım sen nasılsın biraz kasık ağrım var onun dışında iyiyim çok hissetmiyorum hamileliği
aaayyyyyyy gerçektenmiiiii çok sevindim yaa ne güzel bi haber bu böylee ne kadarlıkmış peki ay görürseniz nolur benim adıma tebrik edin belki denk gelemeyiz tatildeyimya malum kaç haftalıkmış peki nasıl öğrenmiş belirtileri filanmı vardıki çokmu sordum yaa ksra bakmayın çok hheyecan yaptımda sanki ben hamilşeyimm
bende iyiyim canım olsun bende kırmızıları bekliyorum henüz gelmedi ama hamişte değilim ayy biran önce gelseydi hayırlısıyla ağrılardan kocişime yaklaşamıyorum bu ay kasıklarımda ağrılar olmaya başladı ama hala yoklarrrrr :kedi:
ne yapmam gerekiyo f5 e basıyorum yenile yapıyorum olmuyo
melisaxxxx slm canım nasılsın görüşmeyeli aaayyy baya oldu demi kızzz görüşemedik
kızlar sizce ben aşılamamı kan testini ayın 27 sindemi 28indemi yaptırcam
slm kızlar ben geldim aslında çok işim var ama buraya bakmadan geçemedim ne var ne yok
nerden biliyosun bebek olmadığını test yapmışmıydın canım bebek yoksa bir an evvel olda rahatla bari çalışmlara devam ederssin
yok canım yaptım test negatif adetten 3 gün sonra yaptırdım kan testi ondada negatif çıktı
ara verdik biz eşim askere gidip gelecek sonra başlayacağız
evet canım baya oldu eskisi gibi pek giremiyorum ailemin yanındayım samsunda.yarında onlarla beraber amasyaya gidicez gezmeye 15 gün falanda orda kalıcam galiba sen nasılsın canım varmı bişiler
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın efnanim hamile biliyosun dimi
anladım canım daha çok gençmişsiniz acele etmeyin hem hamileliğin eşin olmadan geçmemiş olur hayırlısı olsun canım,
bende ailemin yanına geldim canım bursaya allah nasip ederse ben çarşamba günü dönücem canım aaynı işte bildiğin gibi hala bebiş yok
kızlar aranızda aşılama yaptıran yokmu