Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

efnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacım hayırlıs olsun çok sevindim senin adına gerçekten hem umreye bebişinle gideceksin hemde doğum günü sürprizi oldu sana rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin neyse ben çıkıyorum moralim çok bozuk malum dün anlattım konuyu herhalde benim çocuğum olmayacak hep bi aksilik önce kistlet sonra oldu düştü şimdide süt geliyo diye çocuğum olmazmış şua neyse kızlar kendinize iyi bakın hakkınıızı helal edin byeeeeeeeeeeeeeeeeeee

efnancm bak simdi koltuk altındn deil dil altından ölç atesini tam dilinin altına getir ve ağzını acmadan beklee

cnm benm bnm kanda bir kere baktılar oda adetten 5 gun önceydi düşüktü ama kese gözükünce kanda bakmadılar bi daha gerek duymadılarrr

canımm benim 90 çıktıya cuma tekrarkıcaz ama sağlık ocağında pazartesşi sonuç alıcazz değerinn normal artışına bakıcazz bana düşük geldi birazz ama 2 kat artarsa adet gününde 360 a yakın olursa iyii yoksa kötüü dcezz bakalımm hayırlısı olsun dualarınızı esirgeneyinn

canıımm moralin, bozma dualarımdasınn rabbim en hayırlı zamanda nsip edecek merak etme

kız benm 11 flnda değer dur bakalım içini ferah tut doktor dış gebelik olabilir dedi keseyi görnce cok ii dedi o 5 gun önce olduğu için o kadar düşük dedi:)

canım benim sen hiiçç üzülme moralini yüksek tut canım allahın izniyle herşey olur bebekte olur ama önce senin sağlığın önemli canım sen sağlıklı sıhhatli olduktan sonra bebişte olur allahın izniyle

kız benm 11 flnda değer dur bakalım içini ferah tut doktor dış gebelik olabilir dedi keseyi görnce cok ii dedi o 5 gun önce olduğu için o kadar düşük dedi:)

ayy harbi 11 miydii bayyaaa düşükmüş amA TABİİ 5 GÜN VARKEN NORMAL DÜŞÜK OLMASII İNŞALLAH RABBİM BU SEFER NASİP ETSİN BANADA KÖTÜ DENEYİM YAŞAMADANN HAYIRLA SAĞLIKLA SANADA VE TÜM İSTEYENKEREDE TABİİİ

kız ne çabuk aldın yaptın üzülme canım vardır bir zamanı zamanı gelince olur hayırlısıyla hiiiççç üzülme ama neden 10 gün gecikti acaba bilmiyorumkismile

geçikme eskiden de olurdu ben zaten pkoluyum ama sürekli uyku halim var o yüzden acaba mı dedim ama aldım cevabımıopuyorumnanaktan

kızlarr eğer enfeksiyonununz falan varsa hemen tedavi olun bence benim adetten önce çok akıntım varmışş tabii zamasnla arttığından farkındadeğildimm normal sanırdım ama bakın ftillerden sonra tamamren kesildi akıntı çamaşırım hiç batmıyoo ve annem dediki enfeksiyondan sonra hamile kolay kalınırr ben bununla bağlantı kurdumm dikkat edinn buna bence

kızlarr ben çıkıorumm ok evde kimse yokken biraz uyuyayımm sabah 7 den beri ayaktayımm çünküü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…