cnm benm bnm kanda bir kere baktılar oda adetten 5 gun önceydi düşüktü ama kese gözükünce kanda bakmadılar bi daha gerek duymadılarrr
efnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacım hayırlıs olsun çok sevindim senin adına gerçekten hem umreye bebişinle gideceksin hemde doğum günü sürprizi oldu sana rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin neyse ben çıkıyorum moralim çok bozuk malum dün anlattım konuyu herhalde benim çocuğum olmayacak hep bi aksilik önce kistlet sonra oldu düştü şimdide süt geliyo diye çocuğum olmazmış şua neyse kızlar kendinize iyi bakın hakkınıızı helal edin byeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canımm benim 90 çıktıya cuma tekrarkıcaz ama sağlık ocağında pazartesşi sonuç alıcazz değerinn normal artışına bakıcazz bana düşük geldi birazz ama 2 kat artarsa adet gününde 360 a yakın olursa iyii yoksa kötüü dcezz bakalımm hayırlısı olsun dualarınızı esirgeneyinn
kıslarrr negatif benim ümidim yoktu çünküüüü
kıslarrr negatif benim ümidim yoktu çünküüüü
efnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacım hayırlıs olsun çok sevindim senin adına gerçekten hem umreye bebişinle gideceksin hemde doğum günü sürprizi oldu sana rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin neyse ben çıkıyorum moralim çok bozuk malum dün anlattım konuyu herhalde benim çocuğum olmayacak hep bi aksilik önce kistlet sonra oldu düştü şimdide süt geliyo diye çocuğum olmazmış şua neyse kızlar kendinize iyi bakın hakkınıızı helal edin byeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kız benm 11 flnda değer dur bakalım içini ferah tut doktor dış gebelik olabilir dedi keseyi görnce cok ii dedi o 5 gun önce olduğu için o kadar düşük dedi:)
kız ne çabuk aldın yaptın üzülme canım vardır bir zamanı zamanı gelince olur hayırlısıyla hiiiççç üzülme ama neden 10 gün gecikti acaba bilmiyorumkismile
MERHABA CANLAAAR,efnancıııımmmm ,kız kendim gibi seviniyorum yaa :sm_cool:
inşallah rabbim kendin içinde sevinmeyi nasip eder tez zamandaaa canımsın sen reyyaannn i nşallahh herkese tez zamandaaa
geçikme eskiden de olurdu ben zaten pkoluyum ama sürekli uyku halim var o yüzden acaba mı dedim ama aldım cevabımıopuyorumnanaktan