ama bende varm
reyyannn diğer topiğe dön ve en son bilgiyi ver benceeee diğer arkidelşlerde burdan devam etsin bundan sonraa a
ben de geldim kızlaaarrr
ağustoz 4 olacam adet işn olmam tabi:d bide ben tekrar girmmek istesem sizi nasıl bulucam
ağustoz 4 olacam adet işn olmam tabi:d bide ben tekrar girmmek istesem sizi nasıl bulucam
Ayyyy kıyamam bensana ya ne bileyim nette araştırıyodum geç döllenme diye bu gözüme ilşti bende sizlerle paylaşayım dedim canım herkese ümit olsun diye daha neler vardı neler okuyamadım içim kötü oldum
slm kızlar diğer topiğe yazmştm ama burdan dewam ediyormşsunuz sanırım burayaada yazayım ben bebeği erteledm birkaç ay kişisel sebeplerden dolayı uzun zamandr şehir dışındaydm süreklide nete gremiorum imkan buldkça grmeye çalşıcam yne ama beni unutmayn olurmu ben sizi çok sevdim...
canımm foruma giriş yaptıktan sonra forum takip i tıkla yazdığım mesajlar ı tıkla ve topiğimizin adını görürsün onu tıkla yadığın en son mesajdan itiberan oku yada direk son dayfaya gell zamanla alışırsınn
canıımm sadece ben olsam bi çoğumuz okuduk ve üzüldük masum pisi eflal ve i kaç kşişi daha hatırlayamadım tam olaraka isimlerii
canımsıınnn okey sende izi unutma gel ara sıra ok mii bizde seni çok sevdikkk
o listeye benide yazın belki lever atlarım bende 4 ağustos beklenen tarih