- 15 Haziran 2010
- 1.225
- 0
saol canım dün gece buluşamadık desene ben çıkınca girmişsin herhalde tekrar bizde haticeyle faysde konuşuyorduk seninde varmış sanırım
çok şükür arkadaşım iyiyim, benim öksürük problemim var, hem göğüsçüyle hem de kendi dr umla görüştüm dün. alerjiye bağlı kuru öksürüyorum, özellikle sabahlarıkusmaya vardırıyo ama ilaç kullanmadan geçmesini bekleyeceğim. bi de dün drun istediği kan tahlillerini verdim, sonra sonuçları alıp dra göstereceğm inş bi problem yoktur
evet canım var ekle istersen haticeden adımı öğrenirsin ordanda yazışırız
evhan canım inş hamilesindir hadi hayırlısı senide listemize bakliyoruz ben en sondayım arkama gel kız
ayyyyy canım benim ne güzel bi karşılama bu böyle olumunekankayizsmile teşekkür edrim arkadaşım nasılsın adet olmadın hala dimi
hayırlı olsun. kan testinde kaç çıktı?evet canım farkettim ben 16 sında regl olcaktım olmadım yaklaşık 4 haftalık
inşallah yoktır canım geçmiş olsun bu arada kendine dikkat et canım
ay sinopta çooook güzel yer vallaha bayılırımevet
ben sinopluyum canım bende evlendim istanbula geldim samsun bize yakın olduğu için gidip gelioduk ordan biliorum
evet ya sorma aynı derdi paylaşan çokmuşk mehtap ben cesaret edip yazınca baksana yavaş yavaş herkes yazmaya başladı erkeklerin bir çoğu içiyo aslında istisnalarda var tabi dert etme
bunlara bende şaşıyorum türk filmi gibi onu geçtim genç bekar kızlara ne demeli yok sürtündü iç çamaşırıma bulaştı hamileyim pes vallahaçok sağolun kızlar ya biz bukadar uğraşıyoruz yok günüydü yok akıntısıydı ateşiydi çevremde birkaç kişi var ilk geceden hamile kalmışlar( insanın pek inanansı gelmiyor ama) sinir oluyorum ya ya da diyorlar ya kaza oldu 1 kere korunmadık oldu Allah Allah ne bünye var millette Rabbim hayırlısını tez zamnda versin inşallah...
inşallah canım inşallah bende çok dua ediyorum bende bekarken arada çıkınca akşamları içiyordum yanımda dayım veya kardeşim olurdu ama oda yarım kadeh cola ve votka alkol bide denilmezbende eşimde damlasını içmioruz canım rabbim onu hidayetine erdirir mrk etme her yanlışın bi dönüş noktası olur bekarken içiodum ortam olunca bende ama eşimle tanıştıktan snr hiç içmedim benim dönüm noktam eşim oldu eşininde dönüm noktası çocuk olur inş rabbim yardım etsin inş amin
hoşgeldin canım naberkızlar herkes burda ne güzeeeelllllll nasılsınız nasıl gidiyor
canım hayırlısı olsun üzülme bellide olmaz bekle bakalım hamilelik belirtileri aynı adet belirtileri gibidirslm herkese sanırım bu ay hamişlik falan yok bende de((((
cunku dun akşamdan beri göğüs uçlarım acımaya başladı geçen ayda aynısı olmuştu kısmet zaten bir süreç bekyor ben pko hastası olarak ama doktorum çok umut vermişti bakalım olmadı eylülde şeker ilacına başlayacağım
liste sayfa 31de yanlış hatırlamıyorsam bu sefer doğru olması lazım değiştirmiş olmalıyımmehtapcım benim adet tarihimi değiştirdinmi canım dün yazdım
kızlar hamiş olup kasık ve bel sancısı ceken var mı
evhan face var mı sende cnmmmm kızlar
evhaaaaaaaaaaaaaaaannnn senin fays var mı canım
kızlar benim face
handanevrimulgen hadi ekleyin bekliyorum sizi
kızlar benim face
handanevrimulgen hadi ekleyin bekliyorum sizi
tamam mehtapcım kusura bakma görmemişim geçmişi okumadım teşekkür edrim olmuş şimdi