Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

allahın izniyle normal gebeliktir arkadaşım endişelenme. bizi de dr baya tedirgin etmişti ama dün ultrasonla muayenede gördük çok sükür inş. sen de görürsün keseciğini zemuszemus

inşl cnm cok korkmıcam korkutmıcam kendimi kötü düşünürsen kötü olur demi allahım hepimize bebişlerimeze kavusmayı nasip etsn inşl

nasıl rüylar görüyorsun bnm ki boyut değiştrdi korkunc olmaya basladılarrr uyuyamıorm uykusuzlukta cok yoruo ve psikolojimi bozuo

vala önceki gece sanki heran kötü bir haber bekliyomuş gibi sabaha kadar tedirgin yattım sık sık uyandım ndün gecede normal rüyalar gördüm ev ortamıydı elimden 1 bardak sütü düşürdüm sadece o kısmı hatırlıyorum yerleşme olduğu zamanlar canavar gibi şeyler görüyodum yarı insan yarı köpek gibi

canım benimkide sarhoş olmuyo sadce çok konuşuyo stres atıyorum diyo ne diyim boşverdim. diabet sende yoksa bişey olmaz en kısa sürede olur inş canım çalışmalara devam o geleceği anı bilir nazlanıyodur biraz annesi

sen nezamandır evlisin canım bizim 3,5 yıl oldu benimkide öyle diyor stres atıyormuş zevkiymiş başka bi kötülüğümü varmış sanki falan filan cevap hemen cepte hazır laf yetiştiremiyorum sen peki rahatsız olmuyormusun eşinin içmesinden ben bazen ne yapacağımı şaşırıyorum diabet olduğu içinde lafı hep tersinden anlıyor hemen sinirlenip parlıyor bazen çocuk istemekle doğrumu yapıyorum bilmiyorum diyorum ama bakıyorum ayrılacak gibi bi durumada gelmiyoruz evlilik zormuş vallaha

nasıl rüylar görüyorsun bnm ki boyut değiştrdi korkunc olmaya basladılarrr uyuyamıorm uykusuzlukta cok yoruo ve psikolojimi bozuo
ay arkadaşlar afedersiniz de rahatlattınız beni. ben son 3 haftadır filan hep böyle korkunç rüyalar görüyorum. yaklaşık 2 haftadır da çok huzursuzum gece, uykum var ama uyumaktan korkuyorum. hatta uykuda kendim de farkettim inliyorum ilk uykuya daldığımda, eşim de duymuş hatta. beni rahatlattınız dememin nedeni de, hep kötü rüyalar görünce acaba kötü şeyler mi olacak diye düşünüyordum ama demekki hamilelikte normal akannehir

hoşgeldin canım sorma ya hemen çoğalıyor insan hızına yetişemiyor bide efnan gelince tam çoğalır herhalde

hoşbulduk canım efet ya yetişemiorum zaten mehtap sen samsundamısın ya bugün fark ettim samsun çok güzeldir severim kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben geldim ve sorularım var :) benim bu ara yumurtlama zamanım 2 3 gündür akıntıdan anladım tam gününü bilemiyorum hergün yaptığımızda bir sakıncası olur mu spermde sorun yoksa hergün sıkıntı olmaz de mi??? bu birinci sorum cevap alayım diğerleri de yolda:))

sen nezamandır evlisin canım bizim 3,5 yıl oldu benimkide öyle diyor stres atıyormuş zevkiymiş başka bi kötülüğümü varmış sanki falan filan cevap hemen cepte hazır laf yetiştiremiyorum sen peki rahatsız olmuyormusun eşinin içmesinden ben bazen ne yapacağımı şaşırıyorum diabet olduğu içinde lafı hep tersinden anlıyor hemen sinirlenip parlıyor bazen çocuk istemekle doğrumu yapıyorum bilmiyorum diyorum ama bakıyorum ayrılacak gibi bi durumada gelmiyoruz evlilik zormuş vallaha

canım ben 10 uncu yılın çimdeyim aynı savunmalar bizdede var başta bende çok kızıyodum içiyo diye ama bişey deişmedi bana bir zararı yok hatta faydası var içince ilanı aşk ediyo iyiki senle evlenmişim filan napım kabullendim ben artık

slm kızlar ben geldim ve sorularım var :) benim bu ara yumurtlama zamanım 2 3 gündür akıntıdan anladım tam gününü bilemiyorum hergün yaptığımızda bir sakıncası olur mu spermde sorun yoksa hergün sıkıntı olmaz de mi??? bu birinci sorum cevap alayım diğerleri de yolda:))

merhaba arkadaşım, bi aralar gün aşırı yapın sperm kalitesini düşürmeyin diyorlardı, geçen günlerde yine bu sitede okumuştum hergün yapın demişler bilmiyorumkismile
bence illa hergün olacak diye kendinizi zorlamayın, akışına bırakın, rahat olun.

ben çatlatma iğnesi oluorum ve drum yumurtlama zamanını sölüo ve peşpeşe günler oluo atıorum bugün çatlama iğnesini oluosam ertesi günden başlayarak peşpeşe 3-4 gün ilişki dior bide spermler 72 saat canlı kalabiliolar canım ondan gün aşırıda yapsan döllenme imkanı var ve sabah spermler daha kaliteli oluomuş

canım ben 10 uncu yılın çimdeyim aynı savunmalar bizdede var başta bende çok kızıyodum içiyo diye ama bişey deişmedi bana bir zararı yok hatta faydası var içince ilanı aşk ediyo iyiki senle evlenmişim filan napım kabullendim ben artık

valla kızlar bende sadece benim başımda zannediyordum sarhoş koca gerçi bana bi zararı yok ama :eek:sırf bu aptallıkları yüzünden annesigil başımızdan gitmiyor valla

vala önceki gece sanki heran kötü bir haber bekliyomuş gibi sabaha kadar tedirgin yattım sık sık uyandım ndün gecede normal rüyalar gördüm ev ortamıydı elimden 1 bardak sütü düşürdüm sadece o kısmı hatırlıyorum yerleşme olduğu zamanlar canavar gibi şeyler görüyodum yarı insan yarı köpek gibi

bende öle cnm ya dün gece böle gözlerini o kadar ii gördüm ki içim ürperdi insan sanıorm ama hep lailale illahah diorm bi yaklaşıorm ki baykuss

cevaplar için teşekkürler kızlar 2.sorum:) çok utanıyorum yazarken bunları ama sizden başka da soracak kimsem yok ki.... ilişkiden sonra o spermler hep akıyor yatıyorum biraz ama akıyor yine de boşa mı gidiyor şimdi bunlar?

hoşbulduk canım efet ya yetişemiorum zaten mehtap sen samsundamısın ya bugün fark ettim samsun çok güzeldir severim kaydirigubbakcemile3
evet canım almanyada doğdum büyüdüm eşim orayı istemedi bende samsuna geldim 3,5 yıldır buradayım bi çağrı merkezinde çalışıyorum çalıştığım sürece burada hayat güzel dediğin gibi samsunda güzel rahat bi yer şimdi annemlerde kesin dönüş yaptı çocuğa öyle karar verdim ben çalışacam annem torun büyütecek kaydirigubbakcemile2 sendemi samsunda kalmıştın yoksa?

bence bi sorun olmaz canım her gün ilişki ha sperm sayısı azalabilir ama kalitesi düşmez ve sabah ilişki daha iyi oluyormuş aklında bulunsun

ay arkadaşlar afedersiniz de rahatlattınız beni. ben son 3 haftadır filan hep böyle korkunç rüyalar görüyorum. yaklaşık 2 haftadır da çok huzursuzum gece, uykum var ama uyumaktan korkuyorum. hatta uykuda kendim de farkettim inliyorum ilk uykuya daldığımda, eşim de duymuş hatta. beni rahatlattınız dememin nedeni de, hep kötü rüyalar görünce acaba kötü şeyler mi olacak diye düşünüyordum ama demekki hamilelikte normal akannehir

yemin ederim ki bunu okuyunca bende ock rahatladım cok sıcrayak uyandım butun gece ama normal olması cok guzel bişi allahım allahım binlerce milynonlarca kez şükürler olsun
bize verip varlıklarını tattırdığın ewlatlarımız hayırlı kıl hayırlı ewlatlarınmızn yokluğuyla bizi sınama insl:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

valla kızlar bende sadece benim başımda zannediyordum sarhoş koca gerçi bana bi zararı yok ama :eek:sırf bu aptallıkları yüzünden annesigil başımızdan gitmiyor valla
ah canım bende anormal bi durum sanıyordum yeni evliyken ayrılmayı düşünüyordum ama biçok evlilikte olan şeyler işte benimde kaynanam çok dindar aşırı derece ama oğlu içiyor işte lafta geçiremiyor kadıncaz
cevaplar için teşekkürler kızlar 2.sorum:) çok utanıyorum yazarken bunları ama sizden başka da soracak kimsem yok ki.... ilişkiden sonra o spermler hep akıyor yatıyorum biraz ama akıyor yine de boşa mı gidiyor şimdi bunlar?

canım çekinmene gerek yok sor bilmek istediklerini spermlerin geri akması gayet normal hatta ilişkiden 24saat sonra bile aka bilir giden çoktan yerine ulaşıyor kalan geri akıyor normal yani dert etme kaç milyon sperm çıkıyor erkeklerden düşün yani

yok cnm yok bak poponun altına yastık koy sen ayaklarını hemen havaya kaldır esin hemen yastığığı koysun gitmsi gereken gider zaten cansız olanlar akıo

evet canım almanyada doğdum büyüdüm eşim orayı istemedi bende samsuna geldim 3,5 yıldır buradayım bi çağrı merkezinde çalışıyorum çalıştığım sürece burada hayat güzel dediğin gibi samsunda güzel rahat bi yer şimdi annemlerde kesin dönüş yaptı çocuğa öyle karar verdim ben çalışacam annem torun büyütecek kaydirigubbakcemile2 sendemi samsunda kalmıştın yoksa?

ben sinopluyum canım bende evlendim istanbula geldim samsun bize yakın olduğu için gidip gelioduk ordan biliorum

k mehtap ben cesaret edip yazınca baksana yavaş yavaş herkes yazmaya başladı erkeklerin bir çoğu içiyo aslında istisnalarda var tabi dert etme

çok sağolun kızlar ya biz bukadar uğraşıyoruz yok günüydü yok akıntısıydı ateşiydi çevremde birkaç kişi var ilk geceden hamile kalmışlar( insanın pek inanansı gelmiyor ama) sinir oluyorum ya ya da diyorlar ya kaza oldu 1 kere korunmadık oldu Allah Allah ne bünye var millette Rabbim hayırlısını tez zamnda versin inşallah...

X