Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

sevilmezmi yaaaaaaa kıyamam ben bi duş alıcam tatlım akşama kalmayayım üşütmeyeyim yani çıkınca girerim ok çptüm

hayırlı geceleriniz olsun hanımlar..eşim sınavdan geldi bu sabah ,çok güzel geçmiş çok şükürhakkımızda hayırlı olur inşaallah

Hayırlı akşamlar reyyan nasılsın canım esin için sevindim hakkınızda hayırlısı canım bana olanları duydunuz mu

Hayırlı akşamlar reyyan nasılsın canım esin için sevindim hakkınızda hayırlısı canım bana olanları duydunuz mu

canımmm duydum ben inş ufacık olan bu problem bitince hemen hamile kalırsın tatlım sorunu bilmnek daha ii korkma canım en kısa zamanda tedavin bitecek ve bebişin gelecek

Bu arada ben akşam seni gördüm slm verdim ama sen görmedim sanırım betül

yok tatlım görmedim ya bazen ben açıom kapatmıom ama bakmıom sonra bilgisyar uykuyya geçince kapanmış oluo yani kasıtlı olarak çıkmıom ben de bakıp duruodum kimse yok mu diieee affet beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…