Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

k mehtap ben cesaret edip yazınca baksana yavaş yavaş herkes yazmaya başladı erkeklerin bir çoğu içiyo aslında istisnalarda var tabi dert etme

bende eşimde damlasını içmioruz canım rabbim onu hidayetine erdirir mrk etme her yanlışın bi dönüş noktası olur bekarken içiodum ortam olunca bende ama eşimle tanıştıktan snr hiç içmedim benim dönüm noktam eşim oldu eşininde dönüm noktası çocuk olur inş rabbim yardım etsin inş amin

amin arkadaşım beni çok duygulandırdın.

var ya öle şanslılar canım benim komşumun kızı sadece bir kez korunmamışlar snr devam etmişler ama o ay hamile kalmış şimdi 2 yaşında çok zeki ve yakışıklı bi oğlu var

var ya öle şanslılar canım benim komşumun kızı sadece bir kez korunmamışlar snr devam etmişler ama o ay hamile kalmış şimdi 2 yaşında çok zeki ve yakışıklı bi oğlu var

insan inanamıyor de mi ama oluyor işte Allahın takdiri bu ay 2 denememiz daha ama ben çok problem yapıyorum istiyorum ki hemen olsun sabırsız biriyim zaten eşim de aksine rahat nasip diyor inan birlikte olmayı bile sanki sırf çocuk olsun diye yapıyorum kendime kızıyorum saplantı oldu resmen kızlar diyor ki kafamdan attığım ay oldu ya bu nasıl bir şey mümkün değil insan devamlı düşündüğü şeyi o an nasıl atsın kafasından???

Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.

Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.

Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.

İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.

9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.

Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.

Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.

Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.

Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.

Bol bol Yasin okunur.

saol canım tabiki bırakıcak ben üstüne gittikçe inada bindiriyo çünkü zaten hergün içen biri deil işi gereği içemz zaten yanlışlık yapsa banka o parayı bizden alır cuma cumartesi pazar içiyo ne yapcan çocuk deillerki elinden alasın

canım bu çok güzel bişeymiş teşekkür edrim paylaştığın için denicem

bu güzel bilgilerin için teşekkürler.

sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

h o ş g e l d i n

saol canım nasıl gidiyor hamilelik
çok şükür arkadaşım iyiyim, benim öksürük problemim var, hem göğüsçüyle hem de kendi dr umla görüştüm dün. alerjiye bağlı kuru öksürüyorum, özellikle sabahlarıkusmaya vardırıyo ama ilaç kullanmadan geçmesini bekleyeceğim. bi de dün drun istediği kan tahlillerini verdim, sonra sonuçları alıp dra göstereceğm inş bi problem yoktur

sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

h o ş g e l d i n

ayyyyy canım benim ne güzel bi karşılama bu böyle olumunekankayizsmile teşekkür edrim arkadaşım nasılsın adet olmadın hala dimi

slm herkese sanırım bu ay hamişlik falan yok bende de ((((
cunku dun akşamdan beri göğüs uçlarım acımaya başladı geçen ayda aynısı olmuştu kısmet zaten bir süreç bekyor ben pko hastası olarak ama doktorum çok umut vermişti bakalım olmadı eylülde şeker ilacına başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…