Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoş geldin uşakcım iyiyim canım sen nasılsın

ıyıyım cnm ama bı sorunum var.dun aksam yazdım ama kımse gormedi..

dün benim adet günümdü sabah 8de uyandıgımda camasırım da bölee pembe bi lekelenme olmustu.pet koydum sabahtan aksama kadar olmadı kahverengı olup sımdıde normal akıntım oluyo..bılıyosun kan ve ıdrar testlerım negatıf cıkmıstı anlamadım bu ne sımdı

dün benim adet günümdü sabah 8de uyandıgımda camasırım da bölee pembe bi lekelenme olmustu.pet koydum sabahtan aksama kadar olmadı kahverengı olup sımdıde normal akıntım oluyo..bılıyosun kan ve ıdrar testlerım negatıf cıkmıstı anlamadım bu ne sımdı

valla canım benimde geçen gün bitti bende de kahverengi akıntı oldu ama daha sonrasında olmadı normal sanırım canım

valla canım benimde geçen gün bitti bende de kahverengi akıntı oldu ama daha sonrasında olmadı normal sanırım canım

cnm adet sonrası kahve leke bendede olur ama adet olmadımkı dundu gunum pembe bişeyler geldi..pedı cıkardım yokkı gelen gıden

canım ben okudum bu sabahta gelince yazarım dedim

şimdi seni ümitlendirmek istemem ama biliyorsundur bazı kadınlar geç yumurtlaya biliyor adete yakın yada 1-2 gün önce ilişki oldumu sende?

usakcım benimde bu olay benımde basıma gelır.bazı ay belli belirsiz adetim baslar ben ped koyarım ondan sonra 24 saat hic baslamaz adetim.sürekli tereddutte kalırım hatta abdestim gittimi gitmedi mi dıye.
hatta komık ama soyle dusunurum bu zamanlarda ''benim adetim pedi gorunce korkup kacıo''o yuzden ben normal oldugunu dusunuyorum.

usakcım benimde bu olay benımde basıma gelır.bazı ay belli belirsiz adetim baslar ben ped koyarım ondan sonra 24 saat hic baslamaz adetim.sürekli tereddutte kalırım hatta abdestim gittimi gitmedi mi dıye.
hatta komık ama soyle dusunurum bu zamanlarda ''benim adetim pedi gorunce korkup kacıo''o yuzden ben normal oldugunu dusunuyorum.

sgl cnm ..benim hiç böle olmazdı ılk gun ya kırmızı yada kahve olur sonradan kırmızıya dönerdı.allah allah noluyo dedım.karnım kasıgım da hala hamıle gibi dolgun

pardon canım ben adet bitiminde oldu zannettim canım onu bilemeyeceğim canım dr una sordun mu canım

canım carsamba dr randevum vardı yumurtalık rahım alttan muayene hepsını yaptı temız dedı.1 temmuz sat tı benım.dunde adet gunumdu..bekleyıp bı kac gn daha gelmezse dr arayacagım

canım ben okudum bu sabahta gelince yazarım dedim

şimdi seni ümitlendirmek istemem ama biliyorsundur bazı kadınlar geç yumurtlaya biliyor adete yakın yada 1-2 gün önce ilişki oldumu sende?

oldu canım salı aksamı.persembede dun yanı adet gunumdu.......

hatta dr uma dedımkı persembe adet gunum dedım.hıc adet olacakmıs gıbı durmuyosun dedı..sabahınada pembe geldı...

X