Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar ben kalkıyorum artık ev süpürücem yemek yapıcam sonra görüşürüz.

Kızlar hamile kalmak için şimdiye kadar neler yaptık yazalım ve bizlerede yardım olmuş olsun bacılar

canım ben tam yumurtlama günü birlikte oldum sağa döndüm biraz yattım ayaklarımı kaldırmadım normal yattım bide bir gün öncede ilişki oldu ama korunmuştuk belki etkisi olmuştur

masumcum nasılsın sırtın ağrıyomu gene

ah cnm ah bugun basıma gelenleri sorma gece hiç uyuyamadım beni hep korkutlar hep sıcrayarak uyandım hatta bi keresnde cok korkup babamın yanına giderken takılıp koltuğa düştüm cok kötuydum butun gece abilmiyorumkismileğladm

Hadi canım bebeğini gör bizide haberdar et ben çıktım malum diyet yapıyorum öğle yemeği vaktim geldi sonrada ders çalışicam aklımda bebek varken çok zor oluyor ama... Işte...

bende pek inanmıyorum beim yaş 28 eşim 33 diabet hastası insülin vurunuyor sigarasıda var üstelik aynı seninki gibi benimkide bira içer sık sık bu yüzden çok kavgalarımız olur ha sarhoş olmuyor sadece saçma sapan konuşmaya başlıyor ama yinede sağlığı açısından ben içmesini istemiyorum ama alışmış bikere bana herkes sırf diabet hastası diye çocuk yapma falan diyor ailem daha doğrusu zaten pek sevmezler eşimi ama doktorum bi sakıncası yok sadece annede şeker olursa hamilelik riskli olur dedi yiyecek ekmeği varsa zamanında gelir diye düşünüyorum bende

inşl hayatım bebeği görmicem ama yani insl görürüm ama genel kontrole gtcem pazartesi dediler bebişi görmek için

bebeğin hayırlı olsun arkadaşım, ben çok takip edemedim kan tahlili yaptırmışmıydın, kaç çıkmıştı? bi de son sat kaç? benim 11 haziran

mrb cnm benm son sat 21ydi ama bnm 17snde idrarda cıktı akşamda kan değerinde cıktı ama kimyasal gebelik olabilir dediler bugun tekrar teest yaptım ve dün pozitif cok sükürr doktoru aradım yrn genel kontrole cağırdı pazarteside kese görcez inşl:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ah canım kıyamam bende uyuyamıyorum doğru dürüst dün gece çok rüya gördüm gene bunlar normal heralde sıkma canını

allahın izniyle normal gebeliktir arkadaşım endişelenme. bizi de dr baya tedirgin etmişti ama dün ultrasonla muayenede gördük çok sükür inş. sen de görürsün keseciğini zemuszemus

ah canım kıyamam bende uyuyamıyorum doğru dürüst dün gece çok rüya gördüm gene bunlar normal heralde sıkma canını

nasıl rüylar görüyorsun bnm ki boyut değiştrdi korkunc olmaya basladılarrr uyuyamıorm uykusuzlukta cok yoruo ve psikolojimi bozuo

canım benimkide sarhoş olmuyo sadce çok konuşuyo stres atıyorum diyo ne diyim boşverdim. diabet sende yoksa bişey olmaz en kısa sürede olur inş canım çalışmalara devam o geleceği anı bilir nazlanıyodur biraz annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…