Sitedeki Tum Psikolog ve Aile ve Iliski danismanlarina sesleniyorum

Su gercegi farkettim. Bundan sonra hangi konuda doktora gitmem gerekirse, cok iyi arastirmadan tovbeler olsun gitmem.

Hele hele de boyle psikolojik boyutta seyreden olaylar varsa ve durum ciddiyse sirf annem buldu diye iyice arastirmadan hayatta gitmem. Zaten psikolojim o haldeyken, ben neden aile ve iliski danismanina goturuldum ki! Goturulmem gereken yer psikolog+ psikiyatristti!

Yok, tovbeliyim.

Ve simdi artik iyi bir profesyonelle tedavi zamani

Ay birsey daha aklima geldi. Simdi oturum surem dolmak uzere, bu kadinda hungur hungur agliyorum, cevabi "ay bir iptal olsa da kurtulsak su dertten"

26 yasindayken, kendisinden 14 yas buyuk, cok basarili nisanlisi tarafindan terkedildigini anlatmisti. Bunun hincini mi aliyor ne

Paramı al ve benı azarla olmus. O şahıs once kendıne bı danısman bulsun..

Bu işi yapan herkesin önce kendi terapisinden geçmesi lazım, yurtdışında bu bi zorunluluktur ama burada böyle bir şey yok tabi. Lisansı psikoloji olan ve terapist olma yeterliliğini almış kişilere gidin. Gittiğiniz kişilere eğitimlerini sormaktan çekinmeyin. Hangi terapi yöntemini kullandığına dair bütün detayları sormak, öğrenmek en doğal hakkınız. Bu eğitimlerin yurtdışı bağlantılı bir dernekten alınmış olması uygundur. Burada gidilen 3-5 günlük eğitim sertifikalarının hiçbir değeri yoktur. Bu işler ciddi bir zaman, emek ve para gerektiriyor. Gerçekten çok zor ve yıpratıcı yollardan geçiyoruz bazılarımız bu işi hakkıyla yapabilmek için. Sonra bu tip kendini bilmez insanların para kazandığını görünce gerçekten sinirlerim yıpranıyor. Lütfen böyle insanlara prim vermeyin çünkü bi yerlerde bazıları bu iş için ciddi emekler ve paralar döküyor. Böyle insanlara gidin, hem terapiye olan inancınız bitmez hem de işini hakkıyla yapan kişilerin yolu açılmış olur.

Aslinda yogunbakin hemsireligi yapmis, yani psikolojiden biraz anliyor olmasi gerekmez mi? Insanlarin hassasiyetine dikkat etmesi gerekmez mi? Su andaki danisanina bunlari soyleyen kisi, vefat hastanin yakinlarina "bosverin ya, kurtuldunuz, zaten hepimiz bi gunolucez" filan der heralde!

Banada jimnastik hocam o sakiz midene yapisir insallah demisti:)) hahaha simdiki aklim olsa o kadinin sacindan tutar asil ben duvara yapistirirdim:)
Benim jimnastik hocam (kadin), kasa ustunde takla atamayinca, minderde ters takla atamayinca, amuda kalkamayinca "kalas misin sen" derdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…