E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Kizlar bu siteye ilk uye oldugunuzda yada aktif olmaya basladiginizda dikkatinizi ilk ceken yazilari olsun kisiligiyle olsun sizi etkileyen ve hemen tum mesajlarini okuyup profilini gezdiginiz insan kim ? ( Tabi hatirliyorsaniz :roflol:)
Ilki hatirlamadiginiz diyelim olsun sizin dikkatinizi ceken ilginc kisilik dediginiz yada yazilarini begendiginiz kimler var ?
Size ilk rep veren kisiyi yada ilk tesekkur eden kisiyi hatirliyormusunuz?
Kazen abinin bu sitenin sahibi oldugunu ne zaman farkettiniz?
Kisacasi bu sitede yasadiginiz ilkleri hatirliyorsaniz yazin paylasin...
Ilk cevaplari ben veriyim.Ilk dikkatimi ceken 3 bayan vardi o zaman hamislerdi bende yeni hami oldugumdan onlarin yazilarini okurdum.
ZEHRASAKAR abla
EGEMEN
HEB3579 abla
Yazilarini merakla okudugum ve profilini devamli gezdigim kisilerde
OZGURCE abla
LAALE bacim
SARUBOCUG bacim
bana ilk rep veren sanirim HEB3579 ablacimdi sagolsun...
Kazen abininde birgun genel sohbette konusurken anladim bu sitenin sahibi oldugunu ve dumura ugramistim sahibinin erkek oldugunu duyunca.Evli oldugunu duymustum ve affiniza siginarak modlardan birinin Kazen abinin esi oldugunu dusunmustum.Kendisi sahibiyse hanimida moddur dedim ne salakca bir dusunce ama iste neyse gecelim derine girmeden :)) :asigim::asigim:
Evet benim cevaplarim bunlar hadi sizlerin cevaplarini alalim kizlar...
Unuttum yazmayi arkadas listenize ilk kimi yada sizi ilk kim ekledi?
Benim yazisini cok begendigim ve saygi duydugum nrsnkma39 ablam beni eklemisti ne nedir nasil kabul edilir diye bayagi ugrasmitim.
Birde siteyi cozerken zorlandinizmi?
Ben repleri hic bilmezdim verilir verilir anlamazdim sonra birde arkadaslik nasil kayit edilir nail kabul edilir mail gelirdi cozmeye calisirdim yani tam bir acemiydim ya rezillik :roflol:
Ilki hatirlamadiginiz diyelim olsun sizin dikkatinizi ceken ilginc kisilik dediginiz yada yazilarini begendiginiz kimler var ?
Size ilk rep veren kisiyi yada ilk tesekkur eden kisiyi hatirliyormusunuz?
Kazen abinin bu sitenin sahibi oldugunu ne zaman farkettiniz?
Kisacasi bu sitede yasadiginiz ilkleri hatirliyorsaniz yazin paylasin...
Ilk cevaplari ben veriyim.Ilk dikkatimi ceken 3 bayan vardi o zaman hamislerdi bende yeni hami oldugumdan onlarin yazilarini okurdum.
ZEHRASAKAR abla
EGEMEN
HEB3579 abla
Yazilarini merakla okudugum ve profilini devamli gezdigim kisilerde
OZGURCE abla
LAALE bacim
SARUBOCUG bacim
bana ilk rep veren sanirim HEB3579 ablacimdi sagolsun...
Kazen abininde birgun genel sohbette konusurken anladim bu sitenin sahibi oldugunu ve dumura ugramistim sahibinin erkek oldugunu duyunca.Evli oldugunu duymustum ve affiniza siginarak modlardan birinin Kazen abinin esi oldugunu dusunmustum.Kendisi sahibiyse hanimida moddur dedim ne salakca bir dusunce ama iste neyse gecelim derine girmeden :)) :asigim::asigim:
Evet benim cevaplarim bunlar hadi sizlerin cevaplarini alalim kizlar...
Unuttum yazmayi arkadas listenize ilk kimi yada sizi ilk kim ekledi?
Benim yazisini cok begendigim ve saygi duydugum nrsnkma39 ablam beni eklemisti ne nedir nasil kabul edilir diye bayagi ugrasmitim.
Birde siteyi cozerken zorlandinizmi?
Ben repleri hic bilmezdim verilir verilir anlamazdim sonra birde arkadaslik nasil kayit edilir nail kabul edilir mail gelirdi cozmeye calisirdim yani tam bir acemiydim ya rezillik :roflol:
Son düzenleyen: Moderatör: