Sitedeki görüntü değişikliği?

merhaba bugün 3 avatar değiştirdim farklı konularda, farklı avatarlar görünmüş ama herkese değil. Benim profilimde başka, avatarımda başka resim var.

İlaveten;

kendi profilimde yazdığım durumları silebiliyorum. Ama bakın bulcanın yazdığı durumda sil butonu yok.
Not: Örneklemek için bulcanın yazdığını kullandım
Onu silmek istemiyorum

leylmira ,
duvarlarınızda sadece kendi yazdıklarınızı silebiliyorsunuz zaten, duvarınıza yazanların yazılarını silemiyorsunuz, diyelim bulca'nın yazısını silmek istediniz, siz silemezsiniz bulca silebilir.

Anladım ama düzeltilemezmi yani silebilsek daha iyi olmazmı?

Curly geçen anlatmak istediğim buydu bazen o bildirimleri gösteren numaralar arama cubuğuna iniyor basmak istiyorsun arama çıkıyor

MERHABA KIZLAR APP STORE DE YOK NEDEN VAR BİTANE İNDİRİYORUM AMA ÇALIŞMIYOR NEDEN ACACA BİLEN YAZSIN BEN SADECE OFİSTEN GİRİYORUM DİĞER TÜRLÜ BİLDİRİMLER GEŞMİYOR

MERHABA KIZLAR APP STORE DE YOK NEDEN VAR BİTANE İNDİRİYORUM AMA ÇALIŞMIYOR NEDEN ACACA BİLEN YAZSIN BEN SADECE OFİSTEN GİRİYORUM DİĞER TÜRLÜ BİLDİRİMLER GEŞMİYOR
AppStore da KK mobil uygulaması neden yok diye anladım, umarım doğru anlamışımdır, evet henüz yok ama KK'ye hızlı erişim istiyorsanız siteyi yer imlerinize veya ana ekrana atabiliyorsunuz, bir tıkla açılıyor.

Sansumg a7 2017 serisi browser da samsungun kendi browseri @2KediAnnesin de de aynı oluyormuş sende yaz modelini canım
Chrome yükleyip deneybilir miniz.
Telefonunuzun çözünürlüğ ile baktım bir sorun göremedim.

Klavyenin bosluk tusu harf basıyor bir kaç arkadaşında boyleymis.emojiler titriyor bazende

KlavyenınKboslukKtusu harfhbasıyorh

Bu sekikde yazıyor Curly

Klavyenin bosluk tusu harf basıyor bir kaç arkadaşında boyleymis.emojiler titriyor bazende

KlavyenınKboslukKtusu harfhbasıyorh

Bu sekikde yazıyor Curly
:S
K ve h mi basıyor ?
Telefon marka model ve browser öğrenebilir miyim ?
İlk defa duyuyorum böyle bişey.

:S
K ve h mi basıyor ?
Telefon marka model ve browser öğrenebilir miyim ?
İlk defa duyuyorum böyle bişey.

Huawei mate 10 lite
Son bildirim falan yenilendi ondan sonra oldu boyle. Cümleye hangi harfle basliyorsam bosluk o harfi basıyor

Huawei mate 10 lite
Son bildirim falan yenilendi ondan sonra oldu boyle. Cümleye hangi harfle basliyorsam bosluk o harfi basıyor
Son bildirim yenilendi ne demek ?
Biraz daha açık ve net yazabilir misiniz?
Bu yazdığınız mesajı nasıl yazıyorsunuz ? Düzenleyerek mi gönderiyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…