Anladım ama düzeltilemezmi yani silebilsek daha iyi olmazmı?leylmira ,
duvarlarınızda sadece kendi yazdıklarınızı silebiliyorsunuz zaten, duvarınıza yazanların yazılarını silemiyorsunuz, diyelim bulca'nın yazısını silmek istediniz, siz silemezsiniz bulca silebilir.
yazılım bu tip düzenlemelere elverişliyse ve öneri uygun bulunursa yaparlar.Anladım ama düzeltilemezmi yani silebilsek daha iyi olmazmı?
Pekala.yazılım bu tip düzenlemelere elverişliyse ve öneri uygun bulunursa yaparlar.
Eki Görüntüle 2105334
Curly geçen anlatmak istediğim buydu bazen o bildirimleri gösteren numaralar arama cubuğuna iniyor basmak istiyorsun arama çıkıyor
Telefon marka model ve browser ne kullanıyordunuz ?Eki Görüntüle 2105334
Curly geçen anlatmak istediğim buydu bazen o bildirimleri gösteren numaralar arama cubuğuna iniyor basmak istiyorsun arama çıkıyor
Sansumg a7 2017 serisi browser da samsungun kendi browseri @2KediAnnesin de de aynı oluyormuş sende yaz modelini canımTelefon marka model ve browser ne kullanıyordunuz ?
Bendede oluyor bugün birde emojiler titriyorSansumg a7 2017 serisi browser da samsungun kendi browseri @2KediAnnesin de de aynı oluyormuş sende yaz modelini canım
AppStore da KK mobil uygulaması neden yok diye anladım, umarım doğru anlamışımdır, evet henüz yok ama KK'ye hızlı erişim istiyorsanız siteyi yer imlerinize veya ana ekrana atabiliyorsunuz, bir tıkla açılıyor.MERHABA KIZLAR APP STORE DE YOK NEDEN VAR BİTANE İNDİRİYORUM AMA ÇALIŞMIYOR NEDEN ACACA BİLEN YAZSIN BEN SADECE OFİSTEN GİRİYORUM DİĞER TÜRLÜ BİLDİRİMLER GEŞMİYOR
Chrome yükleyip deneybilir miniz.Sansumg a7 2017 serisi browser da samsungun kendi browseri @2KediAnnesin de de aynı oluyormuş sende yaz modelini canım
Her zaman olmuyor zaten bir kaç sefer oldu neyse böyle idare ederim artık :)Chrome yükleyip deneybilir miniz.
Telefonunuzun çözünürlüğ ile baktım bir sorun göremedim.
:SKlavyenin bosluk tusu harf basıyor bir kaç arkadaşında boyleymis.emojiler titriyor bazende
KlavyenınKboslukKtusu harfhbasıyorh
Bu sekikde yazıyorCurly
:S
K ve h mi basıyor ?
Telefon marka model ve browser öğrenebilir miyim ?
İlk defa duyuyorum böyle bişey.
Son bildirim yenilendi ne demek ?Huawei mate 10 lite
Son bildirim falan yenilendi ondan sonra oldu boyle. Cümleye hangi harfle basliyorsam bosluk o harfi basıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?