Resimli gönderim için teşkkürler ama ben kaymayı göremedim. "Bildirim kısmındaki güncelleme kısmı" neresi ?Sitedeki özellikle bildirim kısmındaki güncelleme kısmı sıkıştı aşağı kaydı gibi bazende arama cubuğuna kadar iniyor basılmıyorfarkettim ki sitedi yazılar kalınlaşmış bununla mı alakalı acaba
Curly foto attım
Ben gibi ihtiyarlar için iyidir:)farkettim ki sitedi yazılar kalınlaşmış
Sizi de anlayamadım. Ekran görüntüsü yollarmısınız. Detaylı işaretlerseniz sevinirim.Eskiden özel mesaj ve bildirim ayrı yerdeydi güzeldi şimdi ikisi bir boşluk altında birleşmiş ayrı ayrı yerlere götürüyor insanı hele açıldığında özel mesaj yazmıyor boşluğa tıklayıp buluyoruz önceden özel mesajı kimin yazığı ne zaman yazdığı görünürdü şimdi sadece mesajdaki kişiler yaziyor
Siyah daha belirgin oldu.Birazda konuların açılış tarihleri belirgin olsa iyi olurEki Görüntüle 2103198
Ben telefonumun dolulugundan dolayı resim atamıyorum galeri görünmüyor bende şuan üzgünüm daha detaylı anlatayım önceden benin nickim özel mesaj bildirimler ayrı ayrı oluyordu şimdi hepsi birleşmiş hem çok karışık hemde boşlukta sadece sayı yazıyor ne olduğu ancak girince belli oluyor telefondan giriyorum program yüklü değilSizi de anlayamadım. Ekran görüntüsü yollarmısınız. Detaylı işaretlerseniz sevinirim.
Elinize sağlık.Siyah daha belirgin oldu.
Anladım galiba,Ben telefonumun dolulugundan dolayı resim atamıyorum galeri görünmüyor bende şuan üzgünüm daha detaylı anlatayım önceden benin nickim özel mesaj bildirimler ayrı ayrı oluyordu şimdi hepsi birleşmiş hem çok karışık hemde boşlukta sadece sayı yazıyor ne olduğu ancak girince belli oluyor telefondan giriyorum program yüklü değil
Ben yeni görüntüyü beğendim hoş ve cool olmuş ikonlarAnladım galiba,
şu anda 3 ü birleşik değil. Sadece eskiden yazı şeklinde çıkıyordu şimdi ikon şeklinde çıkıyor.
Toplamda eskiden olduğu gibi 3 bölüm var :
Çok karışık olduğunu düşünmüyorum. Zira ikonlar eski başlıkları hatırlatıyor. Diğer bir nokta eski sırasıyla gözüküyor.
- Kullanıcı (Bir insan figürü var)
- Mesajlar ( Mesaj ikonu var)
- Bildirimler (Zil ikonu var)
Eğer yeni bir mesajınız veya bildiriminiz var ise yanında kırmızı arkaplan içinde mesaj veya bildirim sayısı yazıyor.
Yukarda arkadaş atmış mesaj ya resimdeki şekilde değil işte bende sadece boşluk o boşlukta sadece mesela 15 yazıyor onu tıklayınca mesaj bildirim iyle görünüyor bu şekilde değilAnladım galiba,
şu anda 3 ü birleşik değil. Sadece eskiden yazı şeklinde çıkıyordu şimdi ikon şeklinde çıkıyor.
Toplamda eskiden olduğu gibi 3 bölüm var :
Çok karışık olduğunu düşünmüyorum. Zira ikonlar eski başlıkları hatırlatıyor. Diğer bir nokta eski sırasıyla gözüküyor.
- Kullanıcı (Bir insan figürü var)
- Mesajlar ( Mesaj ikonu var)
- Bildirimler (Zil ikonu var)
Eğer yeni bir mesajınız veya bildiriminiz var ise yanında kırmızı arkaplan içinde mesaj veya bildirim sayısı yazıyor.
Kullandığınız telefonun marka modeli ve kullandığınız browser nedir ?Yukarda arkadaş atmış mesaj ya resimdeki şekilde değil işte bende sadece boşluk o boşlukta sadece mesela 15 yazıyor onu tıklayınca mesaj bildirim iyle görünüyor bu şekilde değil
Emojilerin gelmesi için biraz zaman gerekiyor. Üzerinde çalışıyoruz.Ben yeni görüntüyü beğendim hoş ve cool olmuş ikonlaryazı yazmasından iyidir bide emojilee geldimi
Note 5 crome dan giriyorum uc browserden giriyorum ikisini de kullanıyorumKullandığınız telefonun marka modeli ve kullandığınız browser nedir ?
Her iki browser da da aynı problem var mı?Note 5 crome dan giriyorum uc browserden giriyorum ikisini de kullanıyorum
Evet aynı problem var bir deneyim teşekkür ederimHer iki browser da da aynı problem var mı?
Muhtemelen browser ayarlarınızla ilgili bir problem olabilir.
Browserlarınızı varsayılan ayarlara döndürmeyi deneyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?