Sitede ki linkten pembe maske siparişi verdim :))) umarım geçirir lekelerimi:))

ezoqwe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
215
0
evet kızlar dayanamadım pembe maske sipariş verdim sitede ki linkten:)) umarım geçirir:))3gune kadar elmde olck yazıcm burdan gun gun gelısmelrı foto koymayı bılmıyorm bılsem koyardım gun gun

evet kızlar dayanamadım pembe maske sipariş verdim sitede ki linkten:)) umarım geçirir:))3gune kadar elmde olck yazıcm burdan gun gun gelısmelrı foto koymayı bılmıyorm bılsem koyardım gun gun

bu pembe maskeyi biçok ünlü kullanmış ve etkili olmuş galiba umarım sizdede etkili olur eğer olursa yazarsanız sevinirim çünkü bnde bu sivilcelerden ve lekelerden bıktım artık hiç bişey geçirmiyo bunları bu arada ne kadar ödiycksiniz acaba öğrenmem mümkünmü??? :44:

yaaa umarım kurtulurz kargo ıle brrlkte 87 ödycm

hadi bakalım umarım sonuçları olumlu olur.
siteden sipariş verdim demişşsin peki hangi siteden ? güvenilir mi?

yazacaklarını merakla belkiyorum.:93:

EVEEET KIZLAR GELDI MASKEM SMDI ÖNCE SU KAYNATIYORUM ONUN BUHARIYLA GÖZENEKLERIMI ACICAM BI KABA KOYUP BUHARNDA 15 DK BEKLIYCEM SNRA MASKEMI SURP 40 DK BEKLIYCEM FOTOMU CEKTM LEKELI KISMIN 5 GUN SNNDA MASKE BTNCE YUKLERIM FARK OLUR UMARIM

KIZLAR PEMBE MASKEYI YAPTIM GELDI OYLE FOTOLARDA GÖRUNDUGU GIBI YUZUNUN TAMAMINI BOLCA KAPLAYAMIYOSUN CNKU 5 GUNE YETMESI LAZIM O GELEN KREMIN ILK GUN YUZUMUN HEPSINE SURDUM YUZUMU KAPATCk kadr .snra bgn 2.denememı yaptım sadece lekelı kısımlara suruyorm ki 10 15 gun yetsn dıe sonucu yazarım smdlk cok deısım yok

:) hadi bakalım inşallah iyi olur,
bi yerde okumuştum maskeyi sürdükten sonra ; maske 40 dereceye yükselip yeniden soğuyormuş,
nişantaşında bir yerde yapılıyor ama bir türlü ulaşamadım :)

Sitedekı pembe maske lınkınden kesınlıkle almayın hıc faydası yok 87 lıra çöpe gıttı harbıden

kızlar nerde sonuçlar fotolar merakla bekliyorum ben ... inşallah istediğiniz sonuçları almışsınızdır...

Sitedekı pembe maske lınkınden kesınlıkle almayın hıc faydası yok 87 lıra çöpe gıttı harbıden

sıkma sakın canını, denemeden bilemezdin ben. ben de de çok iz vardı lazer operasyonu oldum.Fraksiyonel lazer linkinde paylaştım .
yaz mevsiminde cildinle fazla uğraşma

slm arkadaşlar bende pembe maske aldım 3 gündür kullanıyorum ama maskeyi çıkartırken çok acıyor ağda gibi çekiyo sivilcelerimde hala duruyo 5 gün diyolar ama 2 güne kadarda geçiceğini sanmıyorum umarım geçer :18:

öyle bir geçer zamnkide berrinde kullanıyo diyolardı ama kızın pembe maske yüzünden cildi mahvolmuş şimdi doktorlarda geçirmeye ugrasıyomus ve dava acmıss bunlarada o yuzden hıccc tavsıye etmıyorum.

canım bu tür maskeleri cilde direk uygulamak yanlışmış. İstersen evde tülbentle örtebilirsin ya da gazlı bezle. Uzmanlardan duymuştum bende.

arkadaşlar ben 2 çeşit pembe maske kullandım ilk aldığım yüzümden çıkartırken acayip ağrıyordu bu ise lastik gibi bi çktim mi hemen bütün maske çıkıyor öbürleri yüzümdeki kılları bile çekmişti ama bence bu 2.kullandığım daha iyii yüzüm berrininki gibiydi ve geçti arkadaşlar ciden bayağı düzeldii :) çok şükürrr maşallahh :))))))) sanırım reklam yapmak yasakmış o yüzden markayı vermeiyceğim

kızlar pembe maske konusunu deli gibi uğraştım bi tane aldım after sun krem bile cilde daha ii gelio. herbal mı ne. hatta bi kaç yerde okudum diyorki herbal doğal demektir. herbal doğal demek değildir. bitkisel demektir. nature doğal demektir. firma sahibi kimse ve nasıl bi cehaletse bunu belgelemiş. sağlık bakanlığına mail attım cevap geldi markasını soledi. hatta aldığım sitede sağlık bakanlığından patent kurumundan onay numaraları var dikkatimi çekti. dedim buda sahteyse vericem mahkemeye.resmen bozdum inat ettim. herşeyi araştırdım. içeriğini sordum hemen mail aldım her bir madeenin ne olduğunu tek tek araştırdım. kızlaaarrrr güzelleşmek için sarfettiğimiz çaba boşa gitmesin.bu ürün yüzünden yüzümde yanık izi gibi 2 tane iz var.şimdi 7 gün oldu ürünü kullanıyorum. berrin merrin bilmem isteyeyene fotoğraf yollarım. faturamda telesipariş yazıodu. diğer üründede sağolsun ne telefon numarası nede fatura vardı. bide vergileri yiyorlar. haram olsun.

kızlar ben ankara'da bir merkeze gittim ve orada uyguladılar, ve bayan uygularken önce yüzüme gazlı bez koydu, sebebini sorunca etkili bir ürün, diğer türlü cilde zarar verir dedi. siz de aynısını deneyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…