keşke sistit olsaydı bende kitle çıktı ama mesaneye henüz baktırmadım ondan korkuyorum
kitle olduğunu nasıl tespit ettiler...daha önce bakıldı mı..bence kitle varsa narkozla yaparlar..çünkü alınıp patolojiye gönderiliyor...ben hastanede bir kadınla karşılaştım..onunki narkozla yapmışlar kitleyi almışlar..biopsi yaptılar demişti..canım senin bir an önce yaptırman gerekiyor..korkuyorsun nereye kadar..eğer kitle varsa zamanla büyüyebilir..en azından büyümeden tedavini olursun..
kitle mesanede değil böbrekte
kıyamam sana üzülme yinede..ama sakın ihmal etme..
canım ben devlet hastanesinde oldum..biliyorsun orada hep doktorlar farklı bütün kıyafetleri çıkarıp ameliyat önlüğü giydirdiler...eve önce masaya çıkıp..bacakları açıyorsun...sonra uyuşturucu krem ve kırmızı bir ilaç sürdüler..sonra bacaklarını heryeri yeşil örtüyle kapattılar..ben tabi o örtüyü kapatana kadar utandım açıkcası..çünkü 2-3 tane erkek doktor vardı..ben kapatmaya çalışırken doktor bir yandan..elim çekip tamamen açtı..bacaklarını çatala koyuyorsun..bir de utanma olmasa..ama insan çaresiz kalınca herşeyi kabul ediyor..sen özelde mi olucan..umarım biraz da olsun yardımcı olabilmişimdir..eğer olursan burada bizimlede paylaş olur mu..seninki nasıl geçti bende merak ederim..
melan canım nasılsın? sanırım ben sistoskopi yaptırmak zorunda kalcam kendimde değişiklikler hissediyorum kontrol ayında dr a diycem zaten öyle istemişti. ama çok korkuyorum bana biraz cesaret ver konuşmaya ihtiyacım var 2 ay sonra kontrolüm var
Merhaba arkadaşlar;
Konu sahibi olarak çok uzun zaman olmuş buraya yazmayalı!!! Bir ara burada konuşma fırsatı bulduğum arkadaşlarımla ortak konumuz olan hastalığımızla ilgili paylaşımda bulunmak,birbirimize destek olmak, ve en önemlisi ne yaşadığını anlayan birilerinin olduğunu bilmek kendimi çok iyi hissettiriyordu.
Hayat, bir şekilde zamanla buraya yazmayı bıraktım... Bu süreçte neler mi yaptım , hastalığım geçen 3 yıl sonra ne durumda sizlerle bunları paylaşmak istedim. İstedim ki şuan bir zamanlar benimle aynı veya benzer sıkıntı yaşayanlarının ağrıları hastalıklarının bir gün geçecek... Hep böyle yaşamak zorunda değiller...
Bununda şuan acı çeken , sıkıntı yaşayan kişilere umut olmasını ümit ediyorum...
Canım sen ne yaptın idrarda kan hariç hepsi var bndeArkadaşlar doktora hangi belirtilerle gittiniz
Bende olan belirtiler
Karın ve sırt ağrısı genellikle geceleri başlıyor
İdarda kanve kötü koku
Sarı renk akıntı
Bulantı halsizlik iştahsızlık baş dönmesi ishal
Merhaba siz islem yaotirdiniz mi sonuclariniz ne cikti acabaCanım sen ne yaptın idrarda kan hariç hepsi var bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?