sistitten nasıl kurtulabiliriz?

caliskan_ari

Her yeni gün 1 hediyedir...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
24
1
88
1 haftadır perişan oldum,sızısından duramıyorum. Aile hekimine gittim, daha önceden antibiyotik vermişti tekrar yazabilir misiniz dedim. Yarın sabah gel,idrar testi yapalım sonra yazarım dedi. Yarın sabaha kadar dayanacak gücüm bile kalmadı. Eczaneye gittim, doktor yazmadan biz ilaç veremeyiz dediler. Başka nasıl geçer bilen var mı? Benim sürekli tekrarlıyor ayda 1 kez yaşıyorum aynı şeyleri, kabusum oldu artık. Bekarım henüz,ilerde doğurganlık için sorun olduğunu duymuştum. Sorun oluyor mu?

Kimsenin yaşamışlığı ya da duymuşluğu yok galiba konuyla ilgili.

Maydanoz saplarını kaynatıp içmenin iltihap sökücü özelliği varmış. Birde kaynar su buharına otursan rahatlatır belki..geçmiş olsun..

Maydanoz saplarını kaynatıp içmenin iltihap sökücü özelliği varmış. Birde kaynar su buharına otursan rahatlatır belki..geçmiş olsun..
Teşekkür ederim canım su buharını denedim hafifletti. Çok şükür geçti şu anda. Doktor antibiyotik verdi. Atlattım şükürler olsun

Antibiyotik dışında ilaçlar da var.
Ben de sık yaşarım sistit illetini.
Acısını hissettiğim an hemen bir tane içerim ilacımı, böylece başlamadan keser.
Bununla geçmiş olsun, bir daha yaşamamanız dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…