Merhaba hanımlar artık nerelere gideyim ne yapayım bilmiyorum buraya yazmaktan sıkıldım o kadar zor durumdayım ki 1 yıl önce mantar oldum kahretsin o kadar tedavi gördüm ki en son geçti ama bende ki kaşıntı geçmedi Dr gidiyorum mantar yok deyip yolluyorlar en son gittiğim Dr vajinal kültür yaptı klebsiella üredi onun için antibiyotik tedavisi verdi neyse akıntın bitmiş dedi mantarın var dedi zaten mantar olması normal antibiyotik tedavisinden sonra kızdım tabi başka Dr yönlendirdi beni uğraşmak istemedi sanırım tedavi gördüm şuan akıntım yok mantara dair hiç bişey yok ayrıca cinsel yolla bulaşan bir hastalıkta yokmuş bugün kontrole gideceğim yine mantar yok derse burda bir arkadaşla tanıştım zaten idrarım dada sıkıntı var sanki mesanemde birileri var gibi sürekli tuhaf bir his tuvalete gidiyorum o kadar sıkışık iken çok az yapabiliyorum buradaki arkadaş bana sistoskopi yaptır mesanedeki mantar da kaşıntı yapıyormuş onunda böyle sorunu varmış mesaneyi hallettikten sonra geçmiş size sorum sistit böyle birley yapar mı kusura bakmayın uzun oldu