Arkadaşlar merhaba, Ben de başımdan geçeni anlatmak istedim belki bir arkadaşa faydam dokunur. Yaklaşık 6 senedir çeşitli sebeplerle sistitim tekrar ediyor. Artık hassas olduğumu biliyorum ve dikkat ediyorum. 2 ay önce tekrarlamıştı ve önemsemeyip kendi kendime cipro antibiyotik aldım. Başta geçti tabi ki ama iki hafta önce fena şekilde tekrarladı ve bu sefer ciddi kanamalı oldu. Doktora gidip mutlaka idrar tahlili yaptırın, kendi başınıza ilaç almayın sakın benim yaptığım gibi. Kanamalı olunca doktorda ne kadar ilerlediğini söyledi ve bu sefer mg'ı daha fazla antibiyotik kullandım. Ve en önemlisi antibiyotik bitince tekrar gelmemi istedi. Sakın antibiyotiğim bitti, tedavi de bitti demeyin. vücudunuzdan mikrobun tamamen uzaklaştığını bilemezsiniz. Bugün tekrar verdiğim idrar tahlili sonucuma baktılar ve mikrop olmamasına rağmen idrarımda kan görüldü. Bu ciddi hastalıklara da sebep olabilecek bir şey. Hemen böbreklerim hem ultrason hem de röntgenle kontrol edildi ki allahtan taş, kum gibi bir şey göremedi. Enfeksiyonun tamamen bitmediğini düşündüğü için tekrar 10 günlük bir antibiyotik verdi. Bu da bitince yine kontrole gidip kültür yaptırıcam. Peşini bırakmayacağım ve bir daha aynı sıkıntıyı yaşamayacağım. Acısı çok fena kimse çekmesin..
Tüm bunların yanı sıra karnıbahar suyu içmeye başladım. Cezveden biraz daha büyük bir sütlük içinde iki avcumu dolduracak kadar karnıbaharı kaynatıp sabah ve akşamları yeşil çay niyetine içiyorum. Hem ödem attım, kilo kaybettim hem tadını çok sevdim hem de iltihabımdan kurtuldum. 7 gün sabah akşam içip 3 gün ara veriyorsunuz. 21 gün devam edin. Ayrıca bu tarz detoks kürleri yılda bir kez bakım gibi uygulamakta fayda var. İnsanı yeniliyor.
Temizlik, pamuklu çamaşır, bol su içemek bunları yazmayacağım artık, hepimiz biliyoruz. Günlük ped kullanmayın, havasız kalıyor ve bakteriye ortam hazırlıyor. Gün içinde çamaşırınızı değiştirin daha iyi. Umarım bu illeti bir daha hiç birimiz yaşamayız. Herkese acil şifalar dilerim..