• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sistit

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
1 aydır geçmeyen sistit şikayetim var ..önerisi olan var mı acaba ilaç dışında ? Antibiyotik kullandım geçmedi ..dirençli bi antibiyotik kullanmışım sanırım .özele tekrar gittim antibiyotik içtiğim için tahlil veremedim ,4 gün sonra gel dedi ,dört gün sonra verecekken adet oldum maalesef 😞 ama aşırı yanmam var .ne yapabilirim ? Aşırı sıkıldım bu durumdan .yaz günü böyleysem kışın ne olur kim bilir

1 aydır geçmeyen si
1 aydır geçmeyen sistit şikayetim var ..önerisi olan var mı acaba ilaç dışında ? Antibiyotik kullandım geçmedi ..dirençli bi antibiyotik kullanmışım sanırım .özele tekrar gittim antibiyotik içtiğim için tahlil veremedim ,4 gün sonra gel dedi ,dört gün sonra verecekken adet oldum maalesef 😞 ama aşırı yanmam var .ne yapabilirim ? Aşırı sıkıldım bu durumdan .yaz günü böyleysem kışın ne olur kim bilir

stit şikayetim var ..önerisi olan var mı acaba ilaç dışında ? Antibiyotik kullandım geçmedi ..dirençli bi antibiyotik kullanmışım sanırım .özele tekrar gittim antibiyotik içtiğim için tahlil veremedim ,4 gün sonra gel dedi ,dört gün sonra verecekken adet oldum maalesef 😞 ama aşırı yanmam var .ne yapabilirim ? Aşırı sıkıldım bu durumdan .yaz günü böyleysem kışın ne olur kim bilir
Ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama çok sık bunu yaşayan birisi olarak sıcak az sirkeli su ile yıkamayı ayaklarınızı sıcak tutmayı tavsiye edebilirim bana çok iyi geliyor

Ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama çok sık bunu yaşayan birisi olarak sıcak az sirkeli su ile yıkamayı ayaklarınızı sıcak tutmayı tavsiye edebilirim bana çok iyi geliyor
Denerim inanın bıkmış durumdayım :( çok teşekkür ederim hemen gidip çorap giyeyim en azından 😞sirke almam lazım

Back