- 14 Aralık 2017
- 8
- 1
- 86
- 35
Tam olarak ne hissediyorsun canim.bana anlatirmisin cunku bennde psas hastasiyimBirsey bildigimi iddaa etmedim ben buraya sistit icin yazdim ayrica 11 yasinda adet oldum ben ve gayet masturbasyonu ergenler yapiyor yani benim icine girdigim yas grubu bu gayet normal . Orgazmida her genc kiz yasayabilir bunun ne demek oldugunu bilmem icin iliskiye girmeme gerek yokki benden bi kac yas buyukler gayette iliskiye giriyor sevgilileriyle ben boyle bir hata yapmadim belki ama belkide sadece zedelenme olmustur bilmiyorum benim orda bahsettigim tek sey jinekologa gidemeyecegimdi zaten asagida baska biri enfeksiyondan dolayi baski hissediyosundur dedi demekki jinekologlada alakasi yokmus ayrica 15 yasinda olmadigim kanaatina nerden vardiniz illaki bebek gibi saf bir sekildemi konusmam gerek arastiriyoeum yasadigim problemleri dogru veya yanlis bilgi ediniyorum en azindan aklimin yetemedigi konularda anneme soruyorum boylece hafizami yeniliyorum 15 yasi cok kucutuyosunuz herhalde lise 2 ye gidiyorum ben ve gayette cogu seyi biliyorum bilemezmiyim oda ayri bir konu
anlatamaz.Tam olarak ne hissediyorsun canim.bana anlatirmisin cunku bennde psas hastasiyim
herşeyi bu kadar çok erken bilmemelisin yoksa hayatta daha çok başın ağrır, konu gerçek değil benceBirsey bildigimi iddaa etmedim ben buraya sistit icin yazdim ayrica 11 yasinda adet oldum ben ve gayet masturbasyonu ergenler yapiyor yani benim icine girdigim yas grubu bu gayet normal . Orgazmida her genc kiz yasayabilir bunun ne demek oldugunu bilmem icin iliskiye girmeme gerek yokki benden bi kac yas buyukler gayette iliskiye giriyor sevgilileriyle ben boyle bir hata yapmadim belki ama belkide sadece zedelenme olmustur bilmiyorum benim orda bahsettigim tek sey jinekologa gidemeyecegimdi zaten asagida baska biri enfeksiyondan dolayi baski hissediyosundur dedi demekki jinekologlada alakasi yokmus ayrica 15 yasinda olmadigim kanaatina nerden vardiniz illaki bebek gibi saf bir sekildemi konusmam gerek arastiriyoeum yasadigim problemleri dogru veya yanlis bilgi ediniyorum en azindan aklimin yetemedigi konularda anneme soruyorum boylece hafizami yeniliyorum 15 yasi cok kucutuyosunuz herhalde lise 2 ye gidiyorum ben ve gayette cogu seyi biliyorum bilemezmiyim oda ayri bir konu
Kavramlari bu kadar erken bilmesi belkide teknolojik bir durum günümüzde ki gencler simdi daha herşeye hakim.ben inaniyorim yasadiklarina çünkü ben besinci sinifta yuksek bir yerden düştükten sonra bu hastalik oldu sürekli cinsel uyarim ama universiteye gelene kadar anlam veremiyordum kimseye diyemedim çok şükür bu hastalik olupta bir hata da yapmadim evlendim bir kizim.var ama.hala hastalik mevcut..ama arkadasa inaniyorum onu cok iyi anliyorum.bilmesinide günümüzün teknolisine veriyorum ins iyilesmisdir.bunhastalik oyle birseyki karsinozdakiler.aizi çok yanlis anlamaya mevcutherşeyi bu kadar çok erken bilmemelisin yoksa hayatta daha çok başın ağrır, konu gerçek değil bence
Arkadaslar 15 yasindayim ilk olarak bunu belirtmek istiyorum daha once bir iliskide yasamadim son 4 ay once idrar yapma zorlugu yanma batma acı gibi seyler hissetmeye basladim ondan oncesinde 1 yil boyuncada her tenefuste tuvaleten gidiyordum zaten neyse son 2 aydir sistit yuzundenmi bilmiyorum ama vucutta surekli orgazm durumu var orda surekli bisey hissediyorum aci zaten var ama o degil yani surekli titreme kasilma icinde bisey hissetme gibi ve 3 gun sonra okullar acilacagindan evde ne kadar dayanabilsemde okulda dayanamam sonucta kim vajinasinda surekli birseylerin olmasini ister ne sinava ne derse hicbiseye odaklanamam ayrica doktora gittim urologa ama sadece idrar zorlugundan bahsettim tahlil yapildi sonrasinda bana fifex ve urispas verdi verdi ben bunlari 2 gun kullandim etki etmeyince biraktim o surecte tekrar hastaneye gitmedim okullarin baslamasina son 1 hafta kala bu ilaclara yeniden basladim cunku ordaki basinc durulacak gibi degil her an bosalacak gibiyim cidden surekli bişey var mast ta gecirmiyor bunu hicbirsekilde herneyse yaklasik 3 gundur kullaniyorum bu sefer batma ve aci basladi yani idrarbdeliginde aci oluyor ve dayanamiyorum hemen kalkiyorum bi kac saat sonra bu aci normal hayatimdada basladi yuruken otururken uyurkenhem hi yandan surekli orgazm hissetme yani orda baski bi yandanda bu batma acima vr yanmalar cok rahatsiz etmeye basladi ilaclarimi hala kullaniyorum ama gecirmiyor bende dun gece belki ise yarar diye maydonoz suyunu kaynatip buharini o bolgeye tuttum soneada yaklasik 10 bardak suyu 5 dakikada ictim sonra tuvalete girdim ama idrar bitmiyordu mesela kendimi kasiyorum biraz geliyo sonra bitiyo gibi oluyo tam kalkicam kasarken yine geliyo boylece 2 saat kadar tuvalette durdum baktim hala geliyor son care artik bacaklarimin agrisindan hareketsizlikten dolayi kalktim ama aci hala devam ediyordu arkadaslar suan sabah ve benim hala orgazm durumu ve acima var okulda napicam ben nolur yardim edin bilen biri varsa yazsin ya bayram yuzunden yeniden urologada gidemiyprum ayrica bu orgazm durumunu jinekologa anlatamam cunku muayene etmek isterse kimseylebiliskiye girmedim ama birkeresinde mast yaparken kan gelmisti ve teyzemle gidebilirim ancak jinekologa bunu asla soyleyemem 18 yas alti oldugumdan bilgilendiriliyo cunku ayrica akintimda var surekli bu yasta nedir bu cektigim diye bagirmak istiyorum resmen
Ben de de aynı hisler var.Hangi ilaçlar fayda etti yazar mısınArkadaslar sorun cozuldu yani sistitten kaynakli bir durummus ara sira tekrar ediyor yine ama ilac aldigimda duzeliyor iyi veya kotu yazan herkese tesekkurler
Ben de de ayni hisler var.Doktora görundunuz mü.idrar yapma hissi var ama idrarım yok.Bölgeye basınç hissi veriyor.Hiç geçmiyor.2 ay önce Jinekologa gittim utandım ayrıntılı anlatmadım mantar dedi düzenli kullandım 1 ay gibi sürede geçti gibi şimdi gene başladı.Bu haz hissini veren mantar olabilir mi ?Kavramlari bu kadar erken bilmesi belkide teknolojik bir durum günümüzde ki gencler simdi daha herşeye hakim.ben inaniyorim yasadiklarina çünkü ben besinci sinifta yuksek bir yerden düştükten sonra bu hastalik oldu sürekli cinsel uyarim ama universiteye gelene kadar anlam veremiyordum kimseye diyemedim çok şükür bu hastalik olupta bir hata da yapmadim evlendim bir kizim.var ama.hala hastalik mevcut..ama arkadasa inaniyorum onu cok iyi anliyorum.bilmesinide günümüzün teknolisine veriyorum ins iyilesmisdir.bunhastalik oyle birseyki karsinozdakiler.aizi çok yanlis anlamaya mevcut
Tamamen idrarla alakali bence durum artik bu sekilde dusunuyorum cunku normalde hicbiseyim yokken tuvalet sorunlari baslayinca oluyorduBen de de ayni hisler var.Doktora görundunuz mü.idrar yapma hissi var ama idrarım yok.Bölgeye basınç hissi veriyor.Hiç geçmiyor.2 ay önce Jinekologa gittim utandım ayrıntılı anlatmadım mantar dedi düzenli kullandım 1 ay gibi sürede geçti gibi şimdi gene başladı.Bu haz hissini veren mantar olabilir mi ?
Antibiyotik kullandim ayrica odem attirici bitki caylarida ise yariyor sanirimBen de de aynı hisler var.Hangi ilaçlar fayda etti yazar mısın
Ben degilmisim sanirim yanlis yorumlamisim idrar yolu enfeksiyonunuTam olarak ne hissediyorsun canim.bana anlatirmisin cunku bennde psas hastasiyim
Nasılsın şuanBen degilmisim sanirim yanlis yorumlamisim idrar yolu enfeksiyonunu
Sizin ki nasıl bi durum zekiya hanımTam olarak ne hissediyorsun canim.bana anlatirmisin cunku bennde psas hastasiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?