Sistit ve surekli orgazm halinde hissetme durumu

Tam olarak ne hissediyorsun canim.bana anlatirmisin cunku bennde psas hastasiyim

herşeyi bu kadar çok erken bilmemelisin yoksa hayatta daha çok başın ağrır, konu gerçek değil bence

herşeyi bu kadar çok erken bilmemelisin yoksa hayatta daha çok başın ağrır, konu gerçek değil bence
Kavramlari bu kadar erken bilmesi belkide teknolojik bir durum günümüzde ki gencler simdi daha herşeye hakim.ben inaniyorim yasadiklarina çünkü ben besinci sinifta yuksek bir yerden düştükten sonra bu hastalik oldu sürekli cinsel uyarim ama universiteye gelene kadar anlam veremiyordum kimseye diyemedim çok şükür bu hastalik olupta bir hata da yapmadim evlendim bir kizim.var ama.hala hastalik mevcut..ama arkadasa inaniyorum onu cok iyi anliyorum.bilmesinide günümüzün teknolisine veriyorum ins iyilesmisdir.bunhastalik oyle birseyki karsinozdakiler.aizi çok yanlis anlamaya mevcut

Ben de de ayni hisler var.Doktora görundunuz mü.idrar yapma hissi var ama idrarım yok.Bölgeye basınç hissi veriyor.Hiç geçmiyor.2 ay önce Jinekologa gittim utandım ayrıntılı anlatmadım mantar dedi düzenli kullandım 1 ay gibi sürede geçti gibi şimdi gene başladı.Bu haz hissini veren mantar olabilir mi ?

Cevaplariniz icin tesekkur ederim yukarida yazdiklarimida cocukluguma veriyorum yani durum hicte dusundugum gibi degilmis tabikide. Bi kac kez daha gittim doktora. İdrar yolu enfeksiyonu tamamiyle. Ergenlikle yanlis yorumlamisim sadece o zamanlar. Ayrica surekli ayaklarimi usuttugum ve b12 eksikligim oldugum icin arada tekrarliyor sistit olayi kroniklesti sanirim :/

Tamamen idrarla alakali bence durum artik bu sekilde dusunuyorum cunku normalde hicbiseyim yokken tuvalet sorunlari baslayinca oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…