Sistit ve surekli orgazm halinde hissetme durumu

Secretxlh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
13
2
86
Surekli idrar gelmesi

Son düzenleme:
Tedaviyi birakarak cozum bulamazsiniz..ilaci duzgun kullanin once enfeksiyon gecsin. Bahsettiginiz hisler enfeksiyonu tetikledigi seyler.. tedaviyi tamamlayin hisler devam ederse tekrar yazin buraya

15 yaşındasın henüz..sağlık sorunundan ziyade yok orgazm olmuş gibi yok kan geldi..ilişki yaşamadım bilmem ne..Yazık!
Sorunun sistitse başka doktora, kan geldiyse başka doktora gidiceksin.Herşeyi bildiğine göre bunuda biliyorsundur.

Hicbirseyi bilmiyorum annemlede paylasamiyorumki buraya yazdim sistit icin doktora gittim kardesim bana ilac verdi ama gecirmedi diger orda surekli basinc olma hissi icin jinekologa gitmem gerektigini soyledi annem ama ben daha once o yazdigim kan meselesini yasadigimdan korkuyorum sonucta suanda kiz olmayabilirim ve hayatta sevgilisi bile dogru duzgun olmamis biriyim ailem ogrense nasil karsilar psikolojim dahada bozulur bu yuzden buraya yazdim yapacak hicbir carem olmadigindan cunku suan saglikla alakali bu cinsel saglik diye birsey var dimi 15 yasinda cocuk gibi gorunen biryim orda surekli farkli bir his beni gercektende rahatsiz ediyor bende belki benden buyuk ablalarim bana yardimci olur diye dusundumde yazdim ama nalum iste turkiyedeyiz herkesi mukemmel yargiliyorlar

Tedaviyi birakarak cozum bulamazsiniz..ilaci duzgun kullanin once enfeksiyon gecsin. Bahsettiginiz hisler enfeksiyonu tetikledigi seyler.. tedaviyi tamamlayin hisler devam ederse tekrar yazin buraya
Tum kutudaki ilaclari bitirdim ama gecmedi maydonoz suyunun buharini ara sira tutuyorum idrarin cikmasina yardimci oluyo ama okulda iskence gibi tuvaletim var her an patliycam ama tuvalete gidiyorum gelmiyo allah kimseye vermesin ya nasil biseydir bu birde dediginiz gibi enfeksiyon orda benim orgazm sandigim bu hissi yaparmi basinc gibi

Sen 15 yaşında orgazmı ne biliyorsun acaba bana şüpheli geldin yok mast yok içimde bişey var yok kan geldi. Karının evde uyguladığı yöntemleri gelip burda anlatıyorsun Heralde araya da laf karıştırıyorsun 15 yaşında çocuk ne bilir mast must be

Sistik yani idrar yolu enfeksiyonu, orda o basınç hissini yapar evet.
Yani sistitsin ve o enfeksiyonun geçmesi için antibiyotik içmeli ve bol sıvı tüketmelisin. Belki doktorun verdiği ilaç yetersiz kalmıştır. Yarın bir eczacıya sor bakalım başka ilaç önerebilir mi diye..

Masallah tatlim 15 yasindaki bir cocuga gore çok güzel cvp vermişsinde çookda güzel bilgilerin var peki bu yaşata bu orgazm falan sen ne kadar erken atılmışsın bu duygulara be yavrum ve kan gelecek kadar ne mastı yaptın sen öyle madem bu yaşata böyle seyleri yaşamayı ve hisstemwk için kendi bedenine zarar veriyorsun dktora gidip guzelce sıkıntının nasıl olduğunuda utanmadan anlaalısın ki doğru düzgün ilaçla tedavi uygulasin sana yazik gencligine bu yasta bu hisler icin cok erken küçügüm ileride ziyadesiyle tadarsin zaten o duyguyu ahh ahh anlarsınızda iş işten gecmis olmaz insallah Allah şifa versin kücük kız

Birsey bildigimi iddaa etmedim ben buraya sistit icin yazdim ayrica 11 yasinda adet oldum ben ve gayet masturbasyonu ergenler yapiyor yani benim icine girdigim yas grubu bu gayet normal . Orgazmida her genc kiz yasayabilir bunun ne demek oldugunu bilmem icin iliskiye girmeme gerek yokki benden bi kac yas buyukler gayette iliskiye giriyor sevgilileriyle ben boyle bir hata yapmadim belki ama belkide sadece zedelenme olmustur bilmiyorum benim orda bahsettigim tek sey jinekologa gidemeyecegimdi zaten asagida baska biri enfeksiyondan dolayi baski hissediyosundur dedi demekki jinekologlada alakasi yokmus ayrica 15 yasinda olmadigim kanaatina nerden vardiniz illaki bebek gibi saf bir sekildemi konusmam gerek arastiriyoeum yasadigim problemleri dogru veya yanlis bilgi ediniyorum en azindan aklimin yetemedigi konularda anneme soruyorum boylece hafizami yeniliyorum 15 yasi cok kucutuyosunuz herhalde lise 2 ye gidiyorum ben ve gayette cogu seyi biliyorum bilemezmiyim oda ayri bir konu

Tesekkurler ablacim evet 15im ama 16ya girdim yanide bu kadar kucuk bir yas degilki bu gayet normal hemde ben masti normal buluyorum yani sonucta cinsellik vucudun bir gerekliligi ilerde sorun olacagini sanmam ama bahsettigim sey bu degilki ben sistit oldum doktora gittim urologa kasiklarimdan bakti ultrasonla bobrrklerime birsey yokmus mesane iltihabi varmis sonra ilac verdi gecirmedi bende okul baslayacagi icin hastanelerde kapali oldugundan buraya yazdim ama mast icin tepki alacagimi bilseydim yazmazim o orda kucuk bir ayrintiydi neden bana sistit konusunda yardimci olmadinizda bunu taktiniz anlamiyorum

Cünki yaşın mast için çok küçük tatlım ayrıcada eger dikkat ettiysen sana doktora herseyi anlatıp tedavi olman gerektiğini söyledim ekstra bir bilgim olsaydı onada yardımcı olurdum

hissettiğin o akıntı orgazm değil bende çok fazla yaşayan biri olarak sistiti akıntım fazlalaşıyor adetli gibi yoğun akıntı geliyor sen acılı olduğundan bahsediyorsun orgazm olsan acı hissetmezsin ki bol bol su iç munurol kullandım ve antibiyotik kullanman gerek. İhmal etme kolayca böbreklere sıçrayan bir şey bu bir sn önce çaresine bak

Cünki yaşın mast için çok küçük tatlım ayrıcada eger dikkat ettiysen sana doktora herseyi anlatıp tedavi olman gerektiğini söyledim ekstra bir bilgim olsaydı onada yardımcı olurdum
Saol ablacim onerilerini dikkate alicam ☺

Belkide daha once tam anlamaiyla yasamadigimdan bunun o oldugunu dusundum seninde dedigin gibi akintidan enfeksiyon iltihaptan oluyo bu his yada sistit oldugumdan tuvaleti yapamiyorum ve sabki surekli tutuyormus hissi boyle hissettiriyo olabilir ben haftaya yeniden urologa gidiyim o zaman sizce bu seferde sadece idrar tahlilimi ister ?

Canım, ihmal etme git mutlaka doktora. Bu tarz iltihabik durumlar 2,3 kerede değil, bazen ikinci ilacı kullanmayla geçebiliyor sıkıntılı bir iltihabik durum anlayacağın. Doktora gittiğinde kan ve idrar tahlili alır. Ona göre önceki ilaçların çözüm olmadığını göz önüne alarak daha cabuk etki edecek daha iyi bir ilaç yazar. Çok zor, ağrılı bir hastalık. Meselen, enfeksiyon kasılması, diğer sayılanlar veya özelin değil. Çok geçmiş olsun, genç kızsın dikkat et üşütmelere sende ileride anne olacak bir adaysın neticede :)

idrar tahlili ve ultrason isteyebilir.munurol aslında genel sorunları çözüyordu.enfeksiyonun geçmesi içinde antibiyotik yeterli olur herhalde

Sadece hastalığın için bilgi almak istiyorsan bile, diğer yorumlarınıda okudumda -yok mastürbasyon çok normal..benden büyükler sevgilileriyle ilişki yaşıyor ben yaşamadım savunmaları..Hani insan mastürbasyon yapsa bile bunu böyle alalade rahat dile getirmesi sana tuhaf gelmiyormu? Edep çizgisi diye bişey var..Merak ediyorsan kızlık zarın kan gördüysen bozulmuş olabilir..Mastürbasyon yaparken ileri gitme çok normal görüpte..İnternetten herşeyi öğreniyosunuzya birazda mastürbasyonun zararlarını araştır bakalım neler görüceksin!Cinselliğe erkenden merak saran yeni nesil işte bu yüzden üniversiteye gittiği gibi aileden kurtulur kurtulmaz ilişki yaşıyor..Aaa ne var bunda canım çok doğal hayatın gerçeği! diyenler gibi olma sen.

Arkadaslar sorun cozuldu yani sistitten kaynakli bir durummus ara sira tekrar ediyor yine ama ilac aldigimda duzeliyor iyi veya kotu yazan herkese tesekkurler

Sistit için tek ve bir gecelik çözüm tetra bitkisi Bulgaristan göçmeni tanıdıkların varsa iste idrarimda resmen kan vardı benim arkadaşım verdi iki oldu deniyorum otu bi gecede geciyo şaşırdım kaldım resmen Sistit ömür boyu birakmiyomus bu arada canm mast işini yanlış yapıyorsun evet yasin küçük ama illaki yapicam diyorsan klitoris bölgesine yapmalısın kadınlar ordan haz alır diğer bölge biraz riskli zaten anlamışsın da deneyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…