sistit ten mi? erken gebelik belirtisi mi?

asli-asli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
805
517
33
Kızlar beş yıllık evliyim. Beş yıldır da çocuk istiyoruz pco lu olduğum için tedavi görüyorum. Sat 24ekim klomen kullandım ve 7 kasımda catlatma iğnesi vuruldum. 8inde çatladı hissettim. Değerlendirdik elimizden geldigince. 13 kasımda da sistit oldum sanırım. Doktora gitmedim ama çok sık olurum anlayabiliyorum artık. Elimden geldiğince dikkat ediyorum ve çok ağır geçmiyor ve giderek şikayetlerim azalıyor. Fakat bugün sabahtan beri kasıklarımda ağırlık hissediyorum. Sistitten mi kaynaklanıyordur yoksa bi belirti olabilir mi. Daha önce hiç sistitte kasıklarım ağrımamıştı ve istemsizce acaba mı diyorum. Yardımcı olursanız sevinirim ...

Arkadasim sistit olmadim daha once hic, ama hamilelikte kasiklarinda agri, batma, rahimde kasilmalarin filan olur normalde. Karnimda hamile kaldigimdan haberim bile yokken bir agirlik hissediyordum, resmen ayakkabimi baglamak bile zor geliyordu, egilince sanki karnim sikisinca orda bir top varmis ve karnima baski yapiyormus gibi geliyordu anlam verememistim bende.

Ben hamile oldugumdan habersiz adet sancim var 10 gun surdu bir turlu sokulemedim sanip karnimi mincik mincik etmistim. Meger bebekmis:)

İnsallah seninde bebektir, rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Ben ne yazikki kaybettim bebegimi, bu ay korunma surem bitti insallah hayirli haberler olur hepimiz icin.

İnşallah canım çok teşekkür ederim. Rabbim sana da bana da tüm isteyenler e tez zamanda göndersin minik melekleri .
Son bir günüm kaldı bakalım. Regl olmazsam test yapi cam.hayırlısı olsun inşallah

Beklenen adet tarihi ne zaman canım? İnşallah hayırlısı olsun :) ben de polikistik over olduğum için adetim hep gecikiyordu o yüzden hamile olduğumu idrara sık çıktığımdan anlamıştım.

Beklenen adet tarihi ne zaman canım? İnşallah hayırlısı olsun :) ben de polikistik over olduğum için adetim hep gecikiyordu o yüzden hamile olduğumu idrara sık çıktığımdan anlamıştım.
Yarın canım. İnşallah çok sağol. Ben de pco luyum klomen ve catlatma iğnesi tedavisi oldu bu ay da yine. iğneden dört gün sonra sistit old um bol su içiyorum ama arada zorluyor yine. inşallah vardır birşeyler :)

inşallah hayırlısıyla olur bu sefer canım. Yarın bir test yap istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…