Munurolu bende içiyorum ama tek doz yazıyor üzerinde kullanma sıklığı hakkında doktorunuzdan bilgi aldınız mı hiç ? Evde bir poşet daha var içeyim bariGece yatarken monurol şase iç. Gece boyu wc ye gitmemeye çalış .gunduzleri çok su iç.
Tek kullanimlik oluyor zaten. Eğer çok sık sistit oluyorsanız antibiyotik tedavisi gerekebilir.Munurolu bende içiyorum ama tek doz yazıyor üzerinde kullanma sıklığı hakkında doktorunuzdan bilgi aldınız mı hiç ? Evde bir poşet daha var içeyim bari
Yok mesela sistit oldum ve munurol aldım. Fakat bir hafta sonra yine oldum yine alınabilir mi ?Tek kullanimlik oluyor zaten. Eğer çok sık sistit oluyorsanız antibiyotik tedavisi gerekebilir.
Canım evli misin diye cinsel hayatın var mı anlamında soruyorlar. Bekar olman daha çok sorun çünkü cinselliği sanırım aralıklı yaşıyorsun, uzun süre örn iki hafta ilişkiye girmeyip ilişkiye girince ya da az aralıklı iki üç ilişki yaşayınca bu sistit ağır şekilde ortaya çıkıyor. Hele ki aynı çamaşırı giyip duş almadan falan çıkıyorsan ter, otobüs o bu, bakteriye alışık olmayan idrar yolları sistite sebep oluyor. Öncelikle ilişkiye girdiğiniz ortamın hijyenik olmasına özen göster, yedek temiz çamaşır götür, ilişki sonrası hemen tuvalete çık, idrar çıkışı bakteriyi atar ve duş al. Eczaneden antiseptik hap al, ilişkiden sonra bir tane iç. Prezervatif kullanmaya özen göster bir de gebelik konusu açma burdaCok kotuyum ya 2 yildir surekli tekrarlayan sistitim var ne yapicam bilmiyorum
Monurol sadece tek kullanımlık sürekli içemezGece yatarken monurol şase iç. Gece boyu wc ye gitmemeye çalış .gunduzleri çok su iç.
Mrhb nasil gecirdiniz sistit belasini acaba bendede sk oluyoBende de 2 haftada bir tekrarlayan sistit vardi. Cok sukur 2 seneye yakindir olmuyorum. Ozelden yazayim.
Mrhb nasil gecirdiniz sistit belasini acaba bendede sk oluyo
Cok tsk ederm denicem sagolunMaydonoz suyunu kaynatıp kocaman bir bardağa dolduruyorsun içerken bir tane pyeloseptyl içiyosun. Bunu sabah akşam yap. Ertesi güne hiç bir şeyin kalmıyor. Ha belki iki gün daha devam ettir kesin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?