Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Sistit .....Paylaşım alanı...

ben bu dertle 1 aydır uğraşıyorum dayanamıyorum Allahım ya bu derdi ya canımı al diyorum artık hiç bir acıya benzemiyor kullanmadığım ilaç kalmadı ömrümü wc geçireceğim bu gidişle....

arkadaşlar bende bu dertten muzdaribim 1 sene boyunca cektım sürekli tuvalete gidiyodum çok acı veren bişey allah yardımcınız olsun kesinlikle doktora gitmeden geçmiyor antibiyotik kullandım ve 8 aydır rahattım ama bu ay yine başladı yeniden eskisi gibi olucak diye korkuyorum bu sorunu olanlar bol su içmesi gerekiyor bende su içme özürlüsüyüm bu sıralarda az su içiyorum acaba ondan olabilirmi diye düşünüyorum bende karnıbahar kürünü uygulamaya başlıcam
bayanlar hepimiz bol su içelim

kızlar bende geçenlerde sık idrara çıkma ve yanma sebebiyle doktora gittim antibiyotik verdi kullandım tahlillerim temiz çıktı yanma ve ağrım geçti ama sık idrara çıkmam geçmedi neden geçmedi anlamadım sanki tuvaletimi yapmamışım gibi çıkınca tekrar geliyor bu neden olur sizce kızlar??

kızlar aranızda sık sık idrar yolu iltihabı olduğundan dolayı endoskobi yapılan var mı?varsa bana özelden ulaşabilir mi?

rose bu his idrar torbasının iltahaptan dolayı kalınlaşmasından kaynaklanıyor.ağrıların geçtiği için şükretmelisin.dikkat edersen ve tekrarlamazsa yakın zamanda bu histe düzelir.ben aralıktan bu yana tedavi görüyorum ama geçmiyor.kullandığım ilaçları çarşamba günü bıraktım çünkü kullanırken bile ağrı oluyordu.bu hafta içinde tekrar gidip kültür yaptıracağım...Allah yardımcımız olsun:uhm:delikafadulden

bende de 4 sene önce falan olmuştu ama sadece ultrasonla bakıp sistit demişti dr..tuvaletimi uzun süre tutmak durumunda kalmıştım bir istanbul trafiğinde ve eve geldiğimde o kadar çok tuvaletim vardı ki yapamadım.çıkmadı.sonra çok ağrım oldu ve en sonunda dr a gittik.bana antibiyotik verdi.2-3 gün kullandım geçti.sonra ara ara tekrar olduğunda antibiyotik içtim ya da ayaklarıma sıcak su torbası koydum gayet iyi geldi..ama çok kötü bişi olupda yapamamak...

canım aynı sorunu bende yaşadım benimde öle başladı sistitim istanbulda trafikte tutmak zorunda kaldım ama öle sıkışmıştımkımki yaptığımda hiç yapmamış gibi oldum o gün bana zehir oldu sonra yanma falan evet tutmak iyi bişey değil ben bide idrar tutmanın apandisitete yol açtığını duymuştum allah korusun:a015:

canım şimdi gördüm bu hafta biraz daha iyiceyim allahtan ama tekrar olucam diye ödüm patlıyor valla allah kimsenin başına vermesin derler ya herkes çektiğini bilir biz birbirimizi anlayoruz o yüzden allah sanada acil şifalar versin en kısa zamanda iyi olman dileğimle:Saruboceq:

ben o olaydan sonra tutamamaya başladım zaten canım.yani altıma yapmıyorum ama uzun süre de tutamıyorum hemen yapma ihtiyacı hissediyorum.yapamadığım zaman sanki vücuduma yayılıyor gibi başım ağrımaya ve midem bulanmaya başlıyor,gözlerim kararıyor...ben hep tutmanın zararını gördüm asla tutmamak gerekiyor..allah herkese şifa versin vala canım...

ama bende bu sistit kronıklesmeye basladı artık yanı kanamalı sıstıt gecırıyorum. ardından iki tertip antıbıyotıklerle gecırıyorum iltihabı ama uzerınden 2-3 ay gecıyor yıne aynı sıkıntı ,aynı dert... bu nasıl ıs böyleee

kıslar yaa sistitin şu suda eriyen ilacının adı neydi yaa?

ben kullanmıstım daha once ıse yaramıstı sımdı adını unuttum bıda dra gitmek istemiom hatırlayanlar yazabılırmı bana yaa ??

cnm cinsel ilşkiden sonra yanma oluyor diyosun,sende sperm allerjisi olmasın,oda yanma yapar çünkü....

geçmiyor arkadaşlar...Amansız hastalık gibisenağlama...10 aylık evliyim 6 aydır tedavi görüyorum.Tam bitti derken yeniden başlıyor.Bugün biraz soğuk bir yrde 2 saat kadar kaldım akşam yine yanma nöbetleri.artık ütüyü ısıtıp koyuyorum biraz hafifliyor.Dayanılacak gibi değil artık..:1no2:yasakkelime

sizleri çokk iyi anlıyorum .. aynı dertten bende müzdaribim bi büyüğüm bana yara yaprağını tavsiye etmişti mayıs ayında çıkar aktarlarda varmı biliyomusunuz bilmiyorum ama bu yaprağı toplarım güneşte deği gölgede kurutuyorum nane gibi toz hale getyirip bal ile macun kıvamında karıştırıp sbah öğle akşam 1 tatlı kaşığı yiyorum yutamassanız su ile de yutabilirsiniz çok faydasını gördüm bi de kesinlikle yaz kış çorapsız gezmeyin hatta ben namaz için kullanılan deriden olan fermuarlı ev çoraplarından giyiyorum onunda çokk faydasını gördüm ... ve kesinlikle temizlik sabunsuz ılık su ile temizlemek gerek çok zor bir derT rabbim hepimize şifa versin ama yara yaprağı nı dediğim şekilde yapın ben çok faydasını gördüm arkadaşlar

kızlar selam
bende bu hastalıktan dertliyimm daha çnceki senlerde bu kadar sık olmuyordum ama bu kış en ufak bir üşütmede olmaya başaldım hiç belli olmuyor bi anda yanmaya başlıyor ancak buunun için şuana kadar hiç doktora gitmedim hep kendim evde tedavi ettim tabiki sizlerde bilirsiniz ki bunun en iyi yolu bol bol su içmek ve kendini sıcak tutmak ama tabiki bu böyle sık sık olarak devam ederse doktora gidicem yanlız çok kötü bişey allah kimseye vermesin hepimize de şifalar versin. benim sormak istediğim bişey var ben şimdi ikinci çocuk için 8 aydır korunmuyorum ama ama halen daha hamile kalmadım acaba bu sistitin bir etkisi olabilirmi ? bu konuda biligis olan arkadaşlar lütfen cevap verebilirmi ?

canım etkisi varmı bilmiyorum ama bi kültür yaptırıp bişey olup olmadığını öğren hamile kalınca tedavi problem olur sana zaten hamişlkte bu rahatsızlık görülüyo bi an önce bi tahlil yaptır.... inşalalh hayırlı haberlerle gelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…