ben kendimi bildim bileli senede en az 3 yada 4 kez geciyorum bu hastalıgı 5 yaslarımdan berıde sureklı devam edıyo hep hastane yollarındayım
ve suan 22 yasındayım .su aralar yıne aynıyım gecen gece uykudan agrı ve yanmayla uyandım tuvalete cıkdım tuvalette cok sancı ve yanmam olmustu arkasından damla damla kan geldi .cok gecmeden 5 dakka sonra falan tekrar cıkdım tuvalete görünce elim ayagım bosaldı resmen bıldınız kırmızı bordo kandı idrarla akası yok sanki .Hemen hastaneye gittim acilden girdim cok fazla enfeksiyon var dedi yine tekrarlamıs hemde bu sefer en kötüsü
bugun ucuncu gun ürispas azosilin ve hippurin kullanıyorum ilk gunkü kadar olmasada halen idrarımda kan var ...
benim en çok aklıma takılan bu kadar cok sık idrar yolu enfeksiyonu geciren kişilerde hamile kalmak zorlasıyormus hatta yumurtalıkalrda kalıcı hasar bırakıyomus dıye duydum bı kac kez doktor tekrarlamıstı eczacılardanda duydum inşallah böle bişey olmaz kalıcı bı sorunda bırakmaz dıye dusunuyorum
birde bu ilaçları kullanan arkadaslar varsa eger baş agrısı oluyomuydu sizlerdede çok fazla _?