• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları sistit belası yardım

senemcik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
354
2
116
41
İzmir
kızlar sistitin ne olduğunu nasıl oduğunu biliyorum ama bu sefer uzun sürdü ve kasıklarımdaki ağrı ve genital bölgeninçok kaşıması ve kaşıntıdan kabarması normalmi? ben sistik çok sık olmasada uzun sürmeden oluyordum çok hassas yapım var tiksintiyle baktığım bi tuvalete bile girsem hemen sistit olabiliyorum.yardım edin normalmı ağrı ve kısıntı

kızlar sistitin ne olduğunu nasıl oduğunu biliyorum ama bu sefer uzun sürdü ve kasıklarımdaki ağrı ve genital bölgeninçok kaşıması ve kaşıntıdan kabarması normalmi? ben sistik çok sık olmasada uzun sürmeden oluyordum çok hassas yapım var tiksintiyle baktığım bi tuvalete bile girsem hemen sistit olabiliyorum.yardım edin normalmı ağrı ve kısıntı

mantar enfeksiyonu da olabilir böyle peynir kesiği gib akıntı ve çok kaşıntı varsa.
doktora gitmelisin, ilçasız geçmez

öyle akıntım yok fakat kaşıntım var ve kasık ağrısı çok yanmam geçti sadece dakkikada tuvalete taşınıyorum.

öyle akıntım yok fakat kaşıntım var ve kasık ağrısı çok yanmam geçti sadece dakkikada tuvalete taşınıyorum.

kaşıntı muhtemelen sistit değil de vajinite bağlı, doktora gitmeniz gerekir.sistit de eğer 1 haftadan uzun sürüyorsa mutlaka idrar kültürü yaptırmanız gerekir.ultrasonla idrar yollarınıza bakılmasında fayda var eğer sık sık tekrar ediyorsa.

Back