Şiştim çatlamak üzereyim lütfen yardım

Takviye önereceğim. Dulcolax eczanede satılıyor biraz maaliyetli ama nöbetçi eczaneden alın akşam bir tane için sabaha çıkarsınız.

Takviye önereceğim. Dulcolax eczanede satılıyor biraz maaliyetli ama nöbetçi eczaneden alın akşam bir tane için sabaha çıkarsınız.
Araştırma yaparken nette gördüm onu da emzirenler içebiliyor sanırım.Beni rahatlatsın da maliyeti önemli değil şuan

Kahveye alisik degilseniz sabah ac karnina kahve
Veya tereyagli türk kahvesi

Haslanmis misir
Armut.
Aklima gelen bunlar,dogal yontem olarak

Yürüyüş için illa dışarı çıkmak gerekmez youtubedan leslie sansone yazın o evde yürüyüş yapma videoları çekiyor. Her gün yarım saat yapsanız bile kardır. Bir de sıcak duş ve türk kahvesi kabızlığımı giderir benim hep. Biraz iğrenç gelebilir ama kusura bakmayın ama anneannem yapardı beyaz sabuna zeytinyağı sürer o bölgeye sürerdi doğal olarak kayganlık olunca rahatlardık çocukken.

7 ay oldu.Zaman geçti ama eskiden hiç böyle kabız olmadığım için emzirme dönemine ve sezaryan doğuma bağladım
Yok onlarla alakası yok. Sezeryanın ertesi günü gayet tuvalet ihtiyacımı gideriyorum. Kabızlığın onunla alakası yok. Acaba yeteri miktarda yağ mı almıyorsunuz? Yağdan kasıt margarin ya da ayçiçek yağı değil. Halis muhlis tereyağı, yağlı balıklar ve zeytinyağı?
Şimdi bir Türk kahvesi yapıp için bakalım. Sabahları kahvaltıda da zeytinyağı ya da tereyağı tüketin.

Chia tohumu,kuru erik inanılmaz etkili,kefir kayısı,probiyetik,hurma bunlari tüketin...Bir de doğum sonrası d ile başlayan çok bilindik şurup var doktorum vermişti.Emzirirken kullanabilirsin demişti.

Dışarı çıkamayınca evde hareket yaptım biraz.Zeytinyağı içtim,kahve içtim,yoğurt yedim bol da su içtim az önce çıktım çok şükür

Türk kahvesi hergün içiyorum.zeytinyağı ve yesil zeytin de çok sevdiğim için bolca yiyorum sabahları.Emzirincr vucudum susuz kaldı gibi düşündüm.Az önce çıktım çok şükür.Artık daha çok dikkat edeceğim bidaha olmaması için

Magnesie Calsinee saba bunu eczaneden alıyorsunuz. Suyla karıştırarak içiyorsunuz ve bana dua ediyorsunuz Hamilelikte kullanılabiliyor emzirirken de sorun olur mu bilmiyorum eğer kullanılıyorsa işinizi cok rahat görecektir. Kayısıydı hoşaftı benim bünyeme asla etki etmez bir tek bu iyi geliyor.

Kızlar söylediklerinizden şuan yapabileceklerimi yaptım.Kayısı çayı,yoğurt,sirkeli su,kaynamış mısır,zeytınyağı ve bol su içtim.çok şükür az önce çıktım.Bundan sonrada tavsiyelerinize dikkat edeceğim sabahları uyanınca.umarım bidaha yaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…