- 26 Ağustos 2017
- 2.817
- 7.334
-
- Konu Sahibi Quennhazel
Takviye önereceğim. Dulcolax eczanede satılıyor biraz maaliyetli ama nöbetçi eczaneden alın akşam bir tane için sabaha çıkarsınız.Merhaba hanımlar
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama benim için dert oldu.2-3 gündür büyük wc çıkamıyorum.Şehir değiştirdim herşey normalken 3 gün içinde oldu.Activia kayısılı yedim kayısı çayı içtim az önce.Bi türlü olmuyor.wc gidiyorum zorluyorum ama yok acı çekiyorum artık.bi tane daha activia kayısılı yicem şimdi.Sezaryan doğum yaptım bi süre oldu emziriyorum ondan mı bilmem ama eskiden bu kadar kabız olmazdım.Lütfen önerisi olan varsa yazsın deneyeyim de inş rahatlayayım
Şuan yağmurlu hava ve bebeğim var malesef dışarı çıkamıyorum.Dün yapmıştım yürüyüş ama hemen etki edecek bişey arıyorum şimdiYürüyüş bence çok iyi geliyor bağırsak hareketine
Araştırma yaparken nette gördüm onu da emzirenler içebiliyor sanırım.Beni rahatlatsın da maliyeti önemli değil şuanTakviye önereceğim. Dulcolax eczanede satılıyor biraz maaliyetli ama nöbetçi eczaneden alın akşam bir tane için sabaha çıkarsınız.
Evet hamileyken de arkadaşım kullandı. Çok ıkınmaması için mecbur kaldı. Yine de eczaneye sorarak alın aklınızda şüphe kalmasın.Araştırma yaparken nette gördüm onu da emzirenler içebiliyor sanırım.Beni rahatlatsın da maliyeti önemli değil şuan
7 ay oldu.Zaman geçti ama eskiden hiç böyle kabız olmadığım için emzirme dönemine ve sezaryan doğuma bağladımNe kadar oldu sezeryan olalı?
Tamamdır tşk ederim öneriniz için takviye iyi olur en azından sürekli kabız olmam emzirirkenEvet hamileyken de arkadaşım kullandı. Çok ıkınmaması için mecbur kaldı. Yine de eczaneye sorarak alın aklınızda şüphe kalmasın.
Ben fitil kullandım o aralar bir tek.Bu kadar kendinize eziyet etmenize gerek yok.Sizde alip kisa surede kurtula bilirsiniz.Rezene çayı içmiştim ben sancı yapmıştı ama wc de çıkarmıştı şimdi aklıma geldi
Kahveye alışığım her gün içiyorum.Haşlanmış mısır yedim az önce umarım etki ederKahveye alisik degilseniz sabah ac karnina kahve
Veya tereyagli türk kahvesi
Haslanmis misir
Armut.
Aklima gelen bunlar,dogal yontem olarak
Yok onlarla alakası yok. Sezeryanın ertesi günü gayet tuvalet ihtiyacımı gideriyorum. Kabızlığın onunla alakası yok. Acaba yeteri miktarda yağ mı almıyorsunuz? Yağdan kasıt margarin ya da ayçiçek yağı değil. Halis muhlis tereyağı, yağlı balıklar ve zeytinyağı?7 ay oldu.Zaman geçti ama eskiden hiç böyle kabız olmadığım için emzirme dönemine ve sezaryan doğuma bağladım
Dışarı çıkamayınca evde hareket yaptım biraz.Zeytinyağı içtim,kahve içtim,yoğurt yedim bol da su içtim az önce çıktım çok şükürYürüyüş için illa dışarı çıkmak gerekmez youtubedan leslie sansone yazın o evde yürüyüş yapma videoları çekiyor. Her gün yarım saat yapsanız bile kardır. Bir de sıcak duş ve türk kahvesi kabızlığımı giderir benim hep. Biraz iğrenç gelebilir ama kusura bakmayın ama anneannem yapardı beyaz sabuna zeytinyağı sürer o bölgeye sürerdi doğal olarak kayganlık olunca rahatlardık çocukken.
Saydıklarınızı düzenli tüketeceğim artık.Çok şükür az önce çıktımChia tohumu,kuru erik inanılmaz etkili,kefir kayısı,probiyetik,hurma bunlari tüketin...Bir de doğum sonrası d ile başlayan çok bilindik şurup var doktorum vermişti.Emzirirken kullanabilirsin demişti.
Türk kahvesi hergün içiyorum.zeytinyağı ve yesil zeytin de çok sevdiğim için bolca yiyorum sabahları.Emzirincr vucudum susuz kaldı gibi düşündüm.Az önce çıktım çok şükür.Artık daha çok dikkat edeceğim bidaha olmaması içinYok onlarla alakası yok. Sezeryanın ertesi günü gayet tuvalet ihtiyacımı gideriyorum. Kabızlığın onunla alakası yok. Acaba yeteri miktarda yağ mı almıyorsunuz? Yağdan kasıt margarin ya da ayçiçek yağı değil. Halis muhlis tereyağı, yağlı balıklar ve zeytinyağı?
Şimdi bir Türk kahvesi yapıp için bakalım. Sabahları kahvaltıda da zeytinyağı ya da tereyağı tüketin.