- 24 Aralık 2015
- 147
- 11.910
- 118
- 33
ÖpüceeeeeemmmmOpme uleenn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÖpüceeeeeemmmmOpme uleenn![]()
Koca kişisi ablasına methiyeler düzmüş,oğlu ilk karnesini alıyor diye.tlfnunda gördüm.ablası olacak cehennem zebanisi de benim WhatsApp durumuma kızımın fotosunu videosunu koyarım bi kelime yazmaz.aramaz sormaz.
Ben deniz arya deniz:)))bond ceymıs Bond:)))bu espriye maruz kaldığın için üzgünümSen kimdinn
Öpüceeeeeemmmm![]()
Kız bu da çok güzelmiş, bunu mu yapsam acabağğğğğ nerden buliin gııı bunları :)Keşke günlük hayatımızda da maske taksak
![]()
Güneş var ama soğukk kar topluyor gibi benceHava nasıl günlük güneşlik yaaa dunku hava nerde bugunku nerdeee
Cok cicuiiYeni profil resmim nasılll![]()
O neydi gızKoca kişisi ablasına methiyeler düzmüş,oğlu ilk karnesini alıyor diye.tlfnunda gördüm.ablası olacak cehennem zebanisi de benim WhatsApp durumuma kızımın fotosunu videosunu koyarım bi kelime yazmaz.aramaz sormaz.
Elektrik geldi mi kankaO neydi gız![]()
OLsun kız, misal bende abimin cocuklarına elimden geldiğince yaparım bir şeyler...Koca kişisi ablasına methiyeler düzmüş,oğlu ilk karnesini alıyor diye.tlfnunda gördüm.ablası olacak cehennem zebanisi de benim WhatsApp durumuma kızımın fotosunu videosunu koyarım bi kelime yazmaz.aramaz sormaz.
Nolduydu sana![]()
Kuzum ben rezil olurum verdiğin görevi yapacam derken:))bdvnin ne olduğunu bugün öğrendim o kadar yani:))diyeceğim o ki ben aranıza girersem çete çöker:))sohbete takılayım
Kız bu da çok güzelmiş, bunu mu yapsam acabağğğğğ nerden buliin gııı bunları :)
Güneş var ama soğukk kar topluyor gibi bence![]()
Kediiiiiiğğğ
GeldiiiElektrik geldi mi kanka![]()