- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
Attim parcaladim annemdeyim benTeli nasıl kırdın ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Attim parcaladim annemdeyim benTeli nasıl kırdın ya
Az kakdi kuzum merak etmeİnşallah neslikuşum valla özledim eski neşeli hallerini
Attim parcaladim annemdeyim ben
Esimle degil kv ile iftira atti pis kadin bende sinirlendim teli parcaladim esim yoktu evi birakip cocuklari alip ciktimEşinle mi problem var? Anlatmak istersen dinlerim canım
Esimle degil kv ile iftira atti pis kadin bende sinirlendim teli parcaladim esim yoktu evi birakip cocuklari alip ciktim
O zaman o... kelimesini kullanmisti simdi iyice azittiDaha önce de iftira atmıstı di mi öyle hatırlıyorum.
Allahın cezası pislik.
Eşinden haber var mı evi terketmene ne tepki verdi?O zaman o... kelimesini kullanmisti simdi iyice azitti
Esim delirdi su anda burda bir haftadirda ben burdayim konustik insallah yarin aksam gidecegim evime yuzunu gormrmrk sartiyla bir daha birsey diyemez dedi bakalomEşinden haber var mı evi terketmene ne tepki verdi?
Esim delirdi su anda burda bir haftadirda ben burdayim konustik insallah yarin aksam gidecegim evime yuzunu gormrmrk sartiyla bir daha birsey diyemez dedi bakalom
Cok sukur iyi canim. Ufaklik huysuzlandi gidim yatayim bende yarin yazarim yineÇok sevindim canım iş eşinde bitiyor neyse ki senin yanındaymıs. Pislik karı kurban olsun sana.
Neyse
Annen nasıl daha iyi mi
Cok sukur iyi canim. Ufaklik huysuzlandi gidim yatayim bende yarin yazarim yine
Iyi geceler kuzumTamam balım iyi geceler
1.A.selam arkadaşlar çok sessiz bu topik biraz canlansin
2.https://www.instagram.com/p/Be0viX5ht_E/
Ayy video yukleyecektim olmadı adresi yükledi sadece
3.yazmışım hacıAyy evet bugün pazartesi diyete başlama cuma bitiş günü
Ne zaman yazdın hacı ne zaman yazdın
Gözün aydın canım benimKızlar babam yoğun bakımdan çıktı çok şükür ya iyiydi gördük bugün :))
Buralar bugun busbutun tenha olurIyi pazarlar kızlar
Pazar günlerini sevmiyorumBuralar bugun busbutun tenha olur
Geldiiiiim :)