- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
Hoş geldin canım nasılsın annen nasıl olduCanim hosgeldin nasilsin. Babacin nasil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin canım nasılsın annen nasıl olduCanim hosgeldin nasilsin. Babacin nasil
İyi çok şükür kuzum ya atalttik ameliyatı yarın eve gelecek insallahhCanim hosgeldin nasilsin. Babacin nasil
Gözün aydın canım çok şükür. Iyiyim bende ne olsun koşturmaca devam ediyoIyim canim annemdw iyi cok şükür. Sen nasılsın
Çok sevindim babana canım gözünüz aydınİyi çok şükür kuzum ya atalttik ameliyatı yarın eve gelecek insallahh
Ben varımnmmSelam kızlar uyanık olan varmı bakim
Çok giremedim buralara nasılsınBen varımnmm
İyiyim kuzum ben de çok giremiyorum sen nasılsınÇok giremedim buralara nasılsın
Çok şükür idare ediyorum bende canım baban rahatsızdı dimi geçmişnolsunİyiyim kuzum ben de çok giremiyorum sen nasılsın
Evet bypass ameliyatı oldu kuzum sağol iyi şimdi şükur olsunnÇok şükür idare ediyorum bende canım baban rahatsızdı dimi geçmişnolsun
Çok geçmiş olsun tekrar canım Rabbim bidaha yaşatmasınEvet bypass ameliyatı oldu kuzum sağol iyi şimdi şükur olsunn
Sağol tatlım inşallah ya zordu gerçekten bizim içinÇok geçmiş olsun tekrar canım Rabbim bidaha yaşatmasın
Çok şükür geçti gitti canım ,hani kimse yok galiba benimde göz kuruluğu var diye fazla giremiyorumSağol tatlım inşallah ya zordu gerçekten bizim için