- 5 Eylül 2011
- 15.574
- 9.582
yok be çok kilo aldım gecen dur dedim bir tartılayım dedim 64 çıkdımHa zayıfım zaten diyosun yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok be çok kilo aldım gecen dur dedim bir tartılayım dedim 64 çıkdımHa zayıfım zaten diyosun yani
Boy kaç kızzzzyok be çok kilo aldım gecen dur dedim bir tartılayım dedim 64 çıkdım
Sistaam babam iyi çok şükür yoğun bakımda su an yarın normal odaya alabiliriz dedi doktorFavelayn sistamm haber vermedin iyisinizdir inşallah
Öyle kuzum temas yasak zaten ilk 1 hafta da ziyaret yasakInsallah guzel gecer sagligina hemen kavusur.Sanada kolay gelsin ziyaretci almayin cok fazla eve dikkat edin.
Sistaam babam iyi çok şükür yoğun bakımda su an yarın normal odaya alabiliriz dedi doktor
Ay Allah'ım kontrolümden çıkmış yine durduramadımm offff yataklara düşücem hasta olucam şimdi
Okudum okudum hepsiniii
Uslu durmuyor çene maşallah
hımmm iyidir inşallahŞimdi baktım sen deyince konusuna bakmıs 1 saat once girip
Kızlar avukat şu bu herşey ayarlandı dava açılacak tanık bulamıyorum.Şimdi baktım sen deyince konusuna bakmıs 1 saat once girip
nasıl yanı niye tanık olmuyor akrabaların anlamadımKızlar avukat şu bu herşey ayarlandı dava açılacak tanık bulamıyorum.
Karşı taraf bulmuş 7-8 tane tanık bi annem bi babam olacak benden de kuzenim bile reddetti.
Avukat arkadaş ya da uzak akraba olsun diyor ama olmuyor kimse çıldıracağım
İşte böyle tanık bulamıyorum..H HarleyyQuinn gördüm senı naptın ne ettin
İşte yok evini temizlemiyordu yok şu olmuyordu yok bu olmuyordu annesigile gelip gitmiyordu açık giyiniyordu şöyle böyle diye elle tutulur hiçbir şey yok 2 tane darp raporum var ama hala anlamıyorum avukat sen de tanık bul dedi ama olmuyor kimse kuzenime dedim 24 yaşında kız babama sormam lazım dedi babam izin vermedi dedi sonra ne var ki bunda böyle yapacak anlamıyorum gerçekten gerçek dostlar bu günlerde belli olurmuş misali kimse yanaşmıyor çok sinirliyimnasıl yanı niye tanık olmuyor akrabaların anlamadım
onlar ne dıye tanık bulmuş
başka avukat mı bulsan 2 tane darp raporun var ve evi temizlemiyordu diye bir sebeple haksız duruma mı düşüyorsun çok saçmaaaİşte yok evini temizlemiyordu yok şu olmuyordu yok bu olmuyordu annesigile gelip gitmiyordu açık giyiniyordu şöyle böyle diye elle tutulur hiçbir şey yok 2 tane darp raporum var ama hala anlamıyorum avukat sen de tanık bul dedi ama olmuyor kimse kuzenime dedim 24 yaşında kız babama sormam lazım dedi babam izin vermedi dedi sonra ne var ki bunda böyle yapacak anlamıyorum gerçekten gerçek dostlar bu günlerde belli olurmuş misali kimse yanaşmıyor çok sinirliyim
Hayır zaten darp raporlarım öncelikli ama işte sorun var ne kadar tanık o kadar uzun mahkemebaşka avukat mı bulsan 2 tane darp raporun var ve evi temizlemiyordu diye bir sebeple haksız duruma mı düşüyorsun çok saçmaaa
hadi yaaaHayır zaten darp raporlarım öncelikli ama işte sorun var ne kadar tanık o kadar uzun mahkeme
Mahkemeyi uzatmaya çalışıyor 2 tanıktan sonrasında mahkeme +2 ay uzuyormuş ortalama