Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çal çal ıslıkkk
off canım fena pasta çekti benim .. cıs onlar ama yemicem
Selaminkooo
Selaminkooo
Anaaa yazmis ve gri olmusSanada selaminko gardaş:))
Hee, 1961de alamanya'ya işçi göçüyle gitmeden evvel takilirdim buralardaSeni gözüm bir yerden ısıtıyor
Çıkarıcam çıkaramıyorum
Daha once gelmiş miydin topiğe hmmm
Yaaa abla banlanmış ne oldu kiSanada selaminko gardaş:))
Selam sistacanlar nasılsınız?beni sorarsanız iyiyim,küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öper hasretle selam ederim.mektup vardı eskiden ne güzeldi.kafam iyi soda kafası:)))
Sıktım nasılsın lavanta?ya burası ne kadar sessizLimon sıkaydın icine
İyiyim kuzum sukur.. Sen nasilsin?Sıktım nasılsın lavanta?ya burası ne kadar sessiz
İyiyim bende canım iş ev aynı gidip geliyorum.lavanta şok oldum şuan ne gruplaşması,ne kıskançlığı valla çok şaşırdımgerçekten bu topiğin enerjisi çok güzeldi,temizdi herkes hem birbirine hem sonradan gelenlere çok nazikti.ben sonradan geldim çok güzel karşılandım herkes tarafından.şuan çok şaşırdım üzüldüm açıkcasıİyiyim kuzum sukur.. Sen nasilsin?
Evet bazi skntilari oldu sistalarin..
Onun disinda da sacma sapan kiskancliklar, itismeler ve örgütlenmelerden dolayi geyik olayinin tadi kacti bende biraz..
Ne olsa goze batiyor, 2-3 grubun cekismesi gibi.. Yanlisa yanlis demek bile olay oluyor..
Ne guzel baslamistik halbuki.. Foruma da pek takilmiyorum bu ara, zaten islerim de var gundelik hayatta..
Oyle yani : )
Bizim topik degil kiz, sukur sistalarimla hic bi sorun yok.. Sitede boyle bi cekisme oldu, geyik forumunda, onu kastettim..İyiyim bende canım iş ev aynı gidip geliyorum.lavanta şok oldum şuan ne gruplaşması,ne kıskançlığı valla çok şaşırdımgerçekten bu topiğin enerjisi çok güzeldi,temizdi herkes hem birbirine hem sonradan gelenlere çok nazikti.ben sonradan geldim çok güzel karşılandım herkes tarafından.şuan çok şaşırdım üzüldüm açıkcası
Selam kizMerhaba sistalarim
Aha yine bi soru:geyik forumu nerde:))iyi ya valla çok üzülmüştüm burda oldu diyeBizim topik degil kiz, sukur sistalarimla hic bi sorun yok.. Sitede boyle bi cekisme oldu, geyik forumunda, onu kastettim..
SelamMerhaba sistalarim
Yok yaa Allah korusun, dedigin gibi burda herkes gercekten seviyeli ve nazik birbirine karşı, bi sorun yok.. Bazi sistalarin ailesel durumlari oldu da geyik yapamadik pek.. Canlaniriz insaAllah merak etmeyin: )))Aha yine bi soru:geyik forumu nerde:))iyi ya valla çok üzülmüştüm burda oldu diye