- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Insallah oyle birsey olmaz.100 bine hem yer bulamazsin hemde neden kendi yerin varken baska yere gideceksin.allah razı olsun artık hamile kalırız
valla beklicez şimdilik yasa iptal olur diyende var rayiç bedel üstünden ödeme yapabilirler ama 200 bin ise bana 100 bin verecek işime gelmez 15 bin kadar harcamada yaptık üstelik işlemler için
en güzeli aslındaYok izlemem genelde dizi alışkanlığım yok..
en güzeli aslında
ayrı ev var şuan ama o arsa bize gelecek sunacaktı kardeşim engelli benim seraplal palsi . 2 daire 1 dükkan çıkacaktı ben annemin üst katında oturcaktım off ne planlar vardı ne olduInsallah oyle birsey olmaz.100 bine hem yer bulamazsin hemde neden kendi yerin varken baska yere gideceksin.
sağlam dizi olursa bırakamazsınİzlesem bile yarım kalıyor genelde:))
sağlam dizi olursa bırakamazsın
ben genelde pcden bakıyorum tv yok evimde sizlere ömürBide çok uzun sürüyor diziler saat 12 gibi bitiyor:))
ben genelde pcden bakıyorum tv yok evimde sizlere ömürnormal dönemde de tlc açardık
ngp yi bilmiyorum . ağır yaşamlar ve alaskayı mesken tuttuk favorimdiTlc favori kanalım benimde,kafam dağılıyor orayı seyrederken..
NGP birde oda çok güzel harika belgeslleri oluyor..
Gecmis olsun insallah bir aksilik olmaz.Aslinda bilenlere danissaniz ev varsa alamazlar gibi seyler yokmudur hemen bir temel atarsiniz.ayrı ev var şuan ama o arsa bize gelecek sunacaktı kardeşim engelli benim seraplal palsi . 2 daire 1 dükkan çıkacaktı ben annemin üst katında oturcaktım off ne planlar vardı ne oldumoralimiz bozuldu
ngp yi bilmiyorum . ağır yaşamlar ve alaskayı mesken tuttuk favorimdi
sağol canısı . inşata başlayanların inşaatını bile yıkmışlar beklicez olan hayrımıza olsunGecmis olsun insallah bir aksilik olmaz.Aslinda bilenlere danissaniz ev varsa alamazlar gibi seyler yokmudur hemen bir temel atarsiniz.
dijitürk mü var sende normal uyduda çıkmıyor sanırım . dr poolu izleyemedim kasım ayından beri tv yok evde yaptırdığımızda inşallah denk gelir izlerim . boyu çok kısa novzarada nın dimi ama işini iyi yapıyoNatinol georafic people kanalı tavsiye ederim..
Ağır yaşamlar süper zaten,dr novzaradan iyi bir doktor,diğerini pek seyretmedim..
Veterinerler varya oda çok güzel,özellikle dr pool iyi..
sağol canısı . inşata başlayanların inşaatını bile yıkmışlar beklicez olan hayrımıza olsun
dijitürk mü var sende normal uyduda çıkmıyor sanırım . dr poolu izleyemedim kasım ayından beri tv yok evde yaptırdığımızda inşallah denk gelir izlerim . boyu çok kısa novzarada nın dimi ama işini iyi yapıyo
Kuzum balgamı var diye ertelendi ameliyat yarın sabah olscakFavelayn nasilsin baban nasil ameliyati iyi gecmistir umarim.
çok teşekkür ederim abla ertelendi ameliyat sabah olacakFavelayn babacığına çok geçmişler olsun,şimdi nasıl sağlık durumu..
Allah kolaylik versinn canimm... Insallahhhh hemen sagligina kavusurKızlar çok giremiyorum kardeşlerime ben bakıyorum annem babamın yanında ameliyat yarın olacak duanizi esirgemeyin
Netten bakacam çok merak ettim. Ağaç evleri yapan bir adam vardı onunda çok seviyordumKablonunun dijital hd yayınları bizde,salonda ayrıca digitürk var..
Dr poll'ü izle 47 yıldır veterinerlik yapıyormuş adam..
Nıvzaradan evet kısa boylu tonton bir doktor..
Amin canım benimAllah kolaylik versinn canimm... Insallahhhh hemen sagligina kavusursifaaa versin Rabbimmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?