- 20 Mart 2008
- 141.540
- 213.021
- 1.423
- 60
Ewet hemşom yeni değil 10 seneyi devirdi.
Genede erken almış belli bir dereceye gelmesi gerekiyor çünkü hemşocum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewet hemşom yeni değil 10 seneyi devirdi.
Burada yazamamGenede erken almış belli bir dereceye gelmesi gerekiyor çünkü hemşocum..
Burada yazamam
evet ama şuan döktüğümüz para havaya gidebilir sıkıntı orda çözümde uzun sürcek yeni yasa çıkmışYeniden ev yapılıyor demekki buda ciddi bir para demek yani..
sağol kuzumAllah yardımcınız olsun canım, inşallah halledersiniz
yeni yasa çıkmış eski ile ilgisi yokmuş itiraz dilekçesi verdik ama 9 marttan sonra belli olcak bazı şeyler umarım hayırlımıza olur olan şeylerZaten kaynana varsa dunyayla iletişim kopuyor
Sen tanıstın mı kaynananla
Az da değilmiş valla zamanında farketselermiş keşke ya
buna bayıldım ben yaAy cok saçma bir gif buldum yaaa lavanta gelmeden atayım
evet ama şuan döktüğümüz para havaya gidebilir sıkıntı orda çözümde uzun sürcek yeni yasa çıkmış
sağol kuzum
yeni yasa çıkmış eski ile ilgisi yokmuş itiraz dilekçesi verdik ama 9 marttan sonra belli olcak bazı şeyler umarım hayırlımıza olur olan şeyler
buna bayıldım ben ya
inşallah abla ya kardeşimin güvencesiydi orası allah onun yüzüne baksınİnşallah güzel sonuçlar alırsınız bir a önce..
inşallah abla ya kardeşimin güvencesiydi orası allah onun yüzüne baksın
Bugün niye cuma değil
Ben şimdi bu kelimeye ölüreeem ölüreeemmİnşallah sorunsuz halledir biran önce,sonuçta ev durumu..
Sen iste günleri ters çevireyim
Ben şimdi bu kelimeye ölüreeem ölüreeemm
Oyyyy kuzummm benimm
evet ya belediyeye gittik ne saçma şeyler yapmışlar görseniz şok olursunuz dükknın içinden yol geçiyor adam napcak işyerini mi yıkacak yol için sinir bozucuİnşallah sorunsuz halledir biran önce,sonuçta ev durumu..
Sen iste günleri ters çevireyim
evet ya belediyeye gittik ne saçma şeyler yapmışlar görseniz şok olursunuz dükknın içinden yol geçiyor adam napcak işyerini mi yıkacak yol için sinir bozucu
sen nasılsın izledin mi sabah dizini
yabancı dizi izlermisinCiddenmi hayret bişi yani,gerçi burada böyle şeylerin olması gayet normal..
Pazartesi akşamı normal izledim sesi çıkmadı,çıkamadı daha doğrusu
Hamis kalip bebis dogurmaya niyetliydiniz neyseki kurtardim siziBen 4.5 yıllık evliyim nerdeyse şimdilik tekrar evlenmeyi düşünmüyorum hamile kalırız canısı bizde
Insallah sorun olmaz yoksa ne yapacaksiniz.Günaydın kızlar bana dua edin bir yer evimiz vardı yıkılıp dükkan artı 2 daire yapılacaktı arsamız sağlık ocağına ait görünüyor şimdi belediyeye gidiyorum itiraz için .
Gocmemisler miAlt üst soyuna baktın mı
Birçok göçmen yanlıs çıkmış eşim de dahil
yabancı dizi izlermisin
allah razı olsun artık hamile kalırızHamis kalip bebis dogurmaya niyetliydiniz neyseki kurtardim sizi
Insallah sorun olmaz yoksa ne yapacaksiniz.
Gocmemisler mi
Simdi nereliyiz diyorlar :)