- 15 Aralık 2013
- 15.617
- 35.819
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemde fazlaca sıkıntı büyük olur
Azıcık oyle oldu ya hastalık işler güçler derken gelemedim pek
Dünki kazenin konusu seni etkilemedi mi hiç
Bırakmaya kararr verenler olmus sıkarayı
@JustHoldMe Kaynanası ondaydı, bir taraftanda okula gidiyor.Özellikle @JustHoldMe ve @lavantakokulusandik a rica ediciğimm
Günaydın kızlar bana dua edin bir yer evimiz vardı yıkılıp dükkan artı 2 daire yapılacaktı arsamız sağlık ocağına ait görünüyor şimdi belediyeye gidiyorum itiraz için .
Günaydın kızlar bana dua edin bir yer evimiz vardı yıkılıp dükkan artı 2 daire yapılacaktı arsamız sağlık ocağına ait görünüyor şimdi belediyeye gidiyorum itiraz için .
Ben daha 7 8 yaşındayken arsamızın büyük kısmını aldılar orda bir karışıklık oldu sanırım inşallah öyledir tek dayanağımız elimizden gidecek yoksaAy nasıl olabilir ki boyle bir sey inşallah bir yanlıslık vardır kuzum.
Inşallah ablam ya inşaat yapcaz diye bir sürü masraf gitti evi pazartesi yiktirdikİnşallah bir sıkıntı çıkmaz..
Inşallah ablam ya inşaat yapcaz diye bir sürü masraf gitti evi pazartesi yiktirdik
Yansın walla hiç acımamm hemşomCanı yanacak kesin
Yansın walla hiç acımamm hemşom
Allah yardımcınız olsun canım, inşallah halledersinizInşallah ablam ya inşaat yapcaz diye bir sürü masraf gitti evi pazartesi yiktirdik
Senin keyfini yirimmmmHahahahaaa keyifle seyretcem uzaktan
Senin keyfini yirimmmm
Bana mı dedin yaşlı diye, ben cunku yaşlı göremiyorumYaşlılık böyle işte keyif bizim işimiz
Hemde fazlaca sıkıntı büyük olur
Günaydınnn latii lokumm
İyi olda nasılsa buradasın gene.
Yok ya hiç etkilemez ben, seviyorum içmeyi bırakmak zor hatta..
@JustHoldMe Kaynanası ondaydı, bir taraftanda okula gidiyor.
Boş zamanı kalmadı hiç oyuzden bişi demiyorum ona şu an
@lavantakokulusandik elbette yaparımmm
Ben daha 7 8 yaşındayken arsamızın büyük kısmını aldılar orda bir karışıklık oldu sanırım inşallah öyledir tek dayanağımız elimizden gidecek yoksa
Annem de oyle der hiç bırakmak istemiyor
Dün bir video paylasmıs kazen de izleyenler bırakıyormus
Planımız haziran da nasipse tanışma fasılları..Zaten kaynana varsa dunyayla iletişim kopuyor
Sen tanıstın mı kaynananla
Az da değilmiş valla zamanında farketselermiş keşke ya