- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 598
- 34
Eveeettt simdi hatirladimmm 14 subat istanbulda olcaktiii oyuzdendirAnti Depresan munede bilmiyor baninin acildigini farketmedi mi acaba yazmis.Turkiyede mi acaba girmiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveeettt simdi hatirladimmm 14 subat istanbulda olcaktiii oyuzdendirAnti Depresan munede bilmiyor baninin acildigini farketmedi mi acaba yazmis.Turkiyede mi acaba girmiyor.
Umarım işleri felan vardır ya.Ne zamandır aklımda
@Blacksee55 yolda gorursem seni sacini yolarimEveeettt simdi 14 subat istanbulda olcaktiii oyuzdendir
Anksiyetenin çeşitleri çok sanırım,Orta okuldan bu zamana kadar var kaç yıl oldu hatirlamiyorum bile.Ara ara dönem dönem ataklar oluyor.Yilda 4 ,5 kez hiç sebepsiz yere.
Bazende aşırı heyecanlı olduğum zamanlarda.
Tedaviyi ilacın yan etkilerinin ağırlığı sebebi ile bırakmak zorunda kaldım..
Benim ki Travma sonucu oldu..Orta okulda tacize uğradım
Ve zor dönemler geçirdim.
Atlattigimi düşünüyordum ama maalesef arada böyle tetikliyor.Sanirim son günlerde ki olaylar tetikledi.
Anksiyetenin çeşitleri çok sanırım,
Üzüldüm çok geçmiş olsun.
Allah bütün sapıkların belasını versin.
blackten mi bahsediyorsunuz kızlar tr ye gelecekti o ondan girmiyordur ulaşmaya çalışıp haber vereyim sizeUmarım işleri felan vardır ya.Ne zamandır aklımda
Nasılsınn canım benimmGünaydınlar sistalar ancak geldim,eşim artık geç gidiyor işe o gidince ancak geliyorum..
Evet :)blackten mi bahsediyorsunuz kızlar tr ye gelecekti o ondan girmiyordur ulaşmaya çalışıp haber vereyim size
Nasılsınn canım benimm
Favelayn nasilsin baban nasil ameliyati iyi gecmistir umarim.
Dün sonuçlar çıkmış ama kendi doktorları hastaneden cıkış yaptıkları için gösterememişler.İyiyim hemşocanım,ütü yaptım demin çayımı hüpletiyom şimdi..
Haberler nasıl dünden..
Babası ameliyatmı olacaktı gözden kaçırdım demekki inşallah sağlık durumu iyidir..
Dün sonuçlar çıkmış ama kendi doktorları hastaneden cıkış yaptıkları için gösterememişler.
Bugün göstericeklerdi, bende haber bekliyorum..
İnşallahh canım benim...İnşallah güzel sonuçlar alırlar..
canısı arkadaş ulaştı trye geçen hafta çarşamba günü gelcekmiş gelmiştir zaten nişanlısı ile olduğu için kkya girmiyordur . gelince beraber yolarızEvet :)
Ulasirsan soylermisin pabuc saclarini yolacakmis diye :))
Evet kalp ameliyati olacakti insallah iyidir.Babası ameliyatmı olacaktı gözden kaçırdım demekki inşallah sağlık durumu iyidir..
Bize kalir yakinda ozlem gidersinler ucarken sisterlarim dercanısı arkadaş ulaştı trye geçen hafta çarşamba günü gelcekmiş gelmiştir zaten nişanlısı ile olduğu için kkya girmiyordur . gelince beraber yolarız