Arif v 216 filmine gittik.. Cem yilmaz hayranı olarak ben begendim : ) 60li yillari bilen, ilgisi alakasi olan biri baya keyif alir.. Ozellikle ikinci yari daha iyiydi..Tamam canim sagol ❤
Sistam ikimiz kaldik galibaSistaaalaaaarrr
Git yat sistam gitBen de geldim bebişler ammaa cok aktif olmayacam sanirim, dun cok fazla mesai yapmışımyoruldum da biraz dışarı çıkınca.. Beni affediniz bugunluk
Tesekkur ederim canım,burda arkadaslarla da konustuk baska bi film daha varmis ona gitmeye karar verdim,ama o film hala vizyonda degilse arifv216 ya giderim.Arif v 216 filmine gittik.. Cem yilmaz hayranı olarak ben begendim : ) 60li yillari bilen, ilgisi alakasi olan biri baya keyif alir.. Ozellikle ikinci yari daha iyiydi..
Diger filmlerinden vasat ama dedigim gibi ben cmylmz sever oldugum icin begendim, eskileri seviyorsan hosuna gider : )Tesekkur ederim canım,burda arkadaslarla da konustuk baska bi film daha varmis ona gitmeye karar verdim,ama o film hala vizyonda degilse arifv216 ya giderim.
Allah razi olsun canısıGit yat sistam git
Yatammi ben gorev varmi
Hepinizi tek tek opuyore, Allah a emanet olun kk nin deli kizlari, iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?