- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
İngilizcemi:/ ömrümü yedi bu ingilizce dersi üniversiteyi bitiremedim bu pis ders yüzünden.
5 genelde canım.Öğretmenim ben..ingilizceci
aşkımmı ayy boğazlarim valla.
Oğluna aşık benimki..Aşkım diye kayıtlı telefonunda eşim düşün..
Kaynanadan laf açılmışken evimiz ayri, köyüne taşınacak kendisi genç daha 50 yaşında şu sıralar sürekli oglum ben joye gidicem ama 6 ay burda sizin yaninizda 6 ay köyde durcam diyip duruyo bende mal gbi hicbisey demiyorum en son kavga etcem benimkiyle boyle bisey olabilirmi ya?
.İngilizcemi:/ ömrümü yedi bu ingilizce dersi üniversiteyi bitiremedim bu pis ders yüzünden
aşkımmı ayy boğazlarim valla
Kızlar görev yok mu
Nerde oturuyo hangi semtYok ablam orda oturuyor :) ziyarete gittik kızımla döndük
Olduu :/ yaşlı olsa tamam dicem genç daha ay huzurunuzu bozmayinda güzelce çözünKaynanadan laf açılmışken evimiz ayri, köyüne taşınacak kendisi genç daha 50 yaşında şu sıralar sürekli oglum ben joye gidicem ama 6 ay burda sizin yaninizda 6 ay köyde durcam diyip duruyo bende mal gbi hicbisey demiyorum en son kavga etcem benimkiyle boyle bisey olabilirmi ya?
semt değil galiba bilmiyorum ki şehire biraz uzak villalarda sen nerdesinNerde oturuyo hangi semt
Ay böyleleri evlendirmesin oğullarini alsınlar ömür boyu aşk yaşasınlar. Bide evlendikten sonra değerli oluyorlar ne hikmetse.
Bir de öpmesi var ay bana nisbet niteliğinde resmen..Hergün geliyor resmen woooaaaaaah
.
.
Bi uzak olsalar ya bizden hepsi ay biktim valla..
Olurmu hiç kizlar. Lutfen saf buldu sessiz buldu çökecekler illa yapışıp kalacaklar hayatimizi zehir edecekler. Rahat nefes almak me haddimizeAçılmasın arkadaşım açılmasın laf.zira açılırsa burda anlatmaya bi başlarım kürekle kovalarsınız beni burdan.e zahmet etmesin 6 ay da köyle filan uğraşmasın niye gidiyo ki milletin başına çöreklenmek dururken
Benden gel sistaKaynana mı konusuyonuz cekirdekler kimden
.Ay böyleleri evlendirmesin oğullarini alsınlar ömür boyu aşk yaşasınlar. Bide evlendikten sonra değerli oluyorlar ne hikmetse
Var olmazmi ? Oda gencecik . Hemde bayılıyor karısına bi dedigini iki etmiyor. Birde genç kızları var yanında.Ay yuhhhhhhh
Kocası falan yok mu yalnız mı yasıyor
Bozulucaksa bozuksun ben çekemiycem bunlari artik inceldigi yerden kopar.Olduu :/ yaşlı olsa tamam dicem genç daha ay huzurunuzu bozmayinda güzelce çözün
Herkese selam sistalar
derandiren _Verda_ @lavantakokulusandik Disipline Girmis BirKadin terelelli34 ❤
MarabaHerkese selam sistalar
derandiren _Verda_ @lavantakokulusandik Disipline Girmis BirKadin terelelli34 ❤
Ben şehir merkezin deyim sur içindesemt değil galiba bilmiyorum ki şehire biraz uzak villalarda sen nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?