- 20 Mart 2008
- 141.584
- 213.097
- 1.423
- 60
Evet kucuklugumdeki komsulugumu ozluyorum.Bir ev sahibimiz vardi hala var gencecik babanne derdim. Tasinirken cok aglamistik. Hala der ilk torunum neslihan diye:)
Kimse kimseye guvenmiyor artik. Karsima komsu geldi slm bile vermiyorNerde o eski komşuluklar kalmadı bitti artık..
Cidden eski ilişkileri çok arıyorum..
Kimse kimseye guvenmiyor artik. Karsima komsu geldi slm bile vermiyor
44 daire kimin nesi bilmiyoruz abla.site oldugu icin boyle benceGene bizim apartman komşularım iyi...
Çok fazla gidip grlmesek bile düzgün insanlar hepsi..
44 daire kimin nesi bilmiyoruz abla.site oldugu icin boyle bence
Sıkıntıli oluyorÇoklu dairelerde sıkıntı bu yüzden zaten,bizdede 20 daire var..
Ooo gozun aydin cok sevindim canmAblaaa annemi pazartesi cikariyorlar kesinlesti haftada bir kere kontrole gidecek
Tesekkur ederim canimOoo gozun aydin cok sevindim canm
Ben daha bakamadım canımSistem acilmis baya osmanli zamanlarinin goclerini gosteriyormus.
AA çok sevindim Rabbim şifa versinAblaaa annemi pazartesi cikariyorlar kesinlesti haftada bir kere kontrole gidecek
Benim kardeş bakmış aynen dediğin gibi köyden ilçeye göç etmişlerBende baktım soyuma sopuma bizimkiler sağolsunlar yerleşik hayata geçmişler hiç mi bir farklılık istemediniz..
Sadece 10 km öteye köyden semte taşınmışlar
Benim kardeş bakmış aynen dediğin gibi köyden ilçeye göç etmişler
Bizimkinde bi ninenin adı İlyas mışBüyük ninelerimden birisi 164 yaşında yaşıyor gösteriyor
lökİlyas
Bizim ki de lök
Acaba Bizim gibi nick mi kullanıyorlarmışAh ve ninem neden İlyas koymuşlar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?