- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
Allah razı olsun canımmm hemşerim biliyorummm varsın tabi kiiii
CansınAblalar teyzeler böyle günler için hemşocum..
Ohhhhh ne iyyiymiş o hayırsever kimseee..
bana niye ileti gelmiyor
naptınız kızlar kendimi değişik hissediyorum 3 gündür bulantım oluyor uyku basıyor sürekli yumurtlama dönemimde olmazsam acaba dicem . kabızlık vardı ama düzeldi pöffff
Cansın
Dinle hemşommm
Buradan kendisine teşekkür ediyorum
Ablaaa annemi pazartesi cikariyorlar kesinlesti haftada bir kere kontrole gidecekNe oynuyozzzz
Ablaaa annemi pazartesi cikariyorlar kesinlesti haftada bir kere kontrole gidecek
Cok sukur bin sukur RabbimeSüper bir haberrrrrrr gözün aydın olsunnn
Teaekkur ederim ablam dualarimiz sayesinde Rabbim karsilik verdiKendi adıma çok sevindimmm
Teaekkur ederim ablam dualarimiz sayesinde Rabbim karsilik verdi
Ohhh ohh ne guzel olur. Ben cok seviyorum boyle komsularla oturmayiYarın sabah apartman günümüz var kahve içip tatlı yiyoruz sadece gün beleş amaaaa
Aynen oyle ablacim. Butun anneler oyleMutlaka öyle,anneler başımızın tacıdırlar..
Ohhh ohh ne guzel olur. Ben cok seviyorum boyle komsularla oturmayi
Aynen oyle ablacim. Butun anneler oyle
Ama cok guzel oluyor eski komsuluk yokki artik ablaBahane aslında yoksa bir araya gelip oturmak çok fazla olmuyor çat kapı yapılmıyor bizde..
Kesinlikle onlar iyi olsun yeterki..
Ama cok guzel oluyor eski komsuluk yokki artik abla
Evet kucuklugumdeki komsulugumu ozluyorum.Bir ev sahibimiz vardi hala var gencecik babanne derdim. Tasinirken cok aglamistik. Hala der ilk torunum neslihan diye:)Aynen eskiden çat kapı gidiyordum şimdi alo diyip gidiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?