ahahah aynen kız
Iyiyiz sukur sistam, sen nasilsin?günaydın kızlar nasılsınız bugün
iyiye gidiyor abla cok sukur. Pazartesi cikabilirmis belki.
Ben burdayim her zamanki gibiBugün niye sessiz burası nerdesiniz sistacanlar...
Banlanmama diyeti iki ayda siliniyor heralde ceza puanlari :)Hee okeykac kilo vermek hedef?
Sitede saat farki oldugu icin 12.40 ta banlanirsan 13.40 ta aciliyor.banlandığın saatten itibaren tutuluyo süre:)
mesela üç günlük ban aldın. 2 şubatta saat 12.40 ta banlandın. 5 şubat 12.40 ta açılıyo.
Sukur.Sifasi neyse olsun ameliyatlar kolay artik.Annem iyi canlarim pazartesiye kadar yatacak. Kani yukselirse,cikaca onumuzdeki hafta yukselmezse kan takviyesi verecekler.Bagirsaklardan ameliyat olabilir. Tam belli degil
Favelayn gecmis olsun canim tekrar. Babacigin iyidir insallah
Ben burdayim her zamanki gibi
Canim kanamanin yeri bulunmadigi icin zor gecer demis doktorlar. Bayagi riskliymis. O yuzden ameliyata yaklamiyor doktoruSukur.Sifasi neyse olsun ameliyatlar kolay artik.
Valla 1 haftadir kimse gelmiyo abla.Aynen bnde burdayım da diğerleri nerde sesleri çıkmıyor hiç..
Valla 1 haftadir kimse gelmiyo abla.
Yaa insallah gerek kalmaz o zaman ameliyata.Canim kanamanin yeri bulunmadigi icin zor gecer demis doktorlar. Bayagi riskliymis. O yuzden ameliyata yaklamiyor doktoru
Dovelim onlari1 haftada ben yoktum zaten...
Gelecekler bekle..
Insallah canim.Yaa insallah gerek kalmaz o zaman ameliyata.
Sistlar 2 haftadir basim cok kalabalik giremiyorum girsemde bakinip cikiyorum hemenNerdesinizZzZzZzZzZ
HanimKelesimiGetir
@hunter7
Evelynn
Cui Bono
@JustHoldMe
@-Mahperi-
@derandiren
@Anti Depresan
@Kova hatunu
@Blacksee55
Hebehubele
@3 Milyar 750 Milyon
@-Asmin-
@Mayflower75
My SouL
@MAL KABUL
@pembegelin91
Cikolatalikurabiyem
terelelli34
@VeNi
@_heidi_
@Kozlenmis patates
@Vinka
@KaraTurna
@wiyolet
@The Calender
@balbocegi35
@ParteMoralll
Favelayn
@SchonerDuft
@birkendimbirben
Geçmedi
Geçmedi
Dün akşam götürdü benimki doktora.Gitsene bir doktora filan ,ihmal ediyorsun ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?