- 7 Mayıs 2017
- 626
- 1.074
- 33
buraya girememek gerçekten zor olucak ama şaka bi yana ders çalışmam için böyle bişey lazımdı zaten.Allah kolaylik versin zor olcak senin icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buraya girememek gerçekten zor olucak ama şaka bi yana ders çalışmam için böyle bişey lazımdı zaten.Allah kolaylik versin zor olcak senin icin
ahahah aynen kız
Iki uc gundur bakamiyorum her baktigimfa hastalik haberi aliyorum Allah butun hastalara sifa versin.
terelelli34 annen nasil suan.
Annem iyi canlarim pazartesiye kadar yatacak. Kani yukselirse,cikaca onumuzdeki hafta yukselmezse kan takviyesi verecekler.Bagirsaklardan ameliyat olabilir. Tam belli degilFavelayn Allah sifa versin canim, nasilmis durumu?
terelelli34 kuzum var mi anneciginsen haber? Nasilmis?
Selamlar kizcelerim, nasilsiniz?
Gunaydin ablaGünaydınlar şekerler
ahahah aynen kız
Gunaydin herkese
Gunaydin abla
iyiye gidiyor abla cok sukur. Pazartesi cikabilirmis belki.Günaydınlar:))
Günaydınlar:))
Günaydın canım,annen nasıl oldu iyi demi.
iyiye gidiyor abla cok sukur. Pazartesi cikabilirmis belki.
Allah a sukurler olsun abla. Hepinize teseķkur ederim dualarimiz sayesinde oldu hepsi.Çok şükür güzel haberler geliyor senden,çok sevindim..
Allah a sukurler olsun abla. Hepinize teseķkur ederim dualarimiz sayesinde oldu hepsi.
Cok tesekkur ederim. Insallah ablacim..Anneciğin çok daha iyi olacak,rica ederim tatlım ne demek birbirimize destek olacağız elbette..
Cok tesekkur ederim. Insallah ablacim..
Günaydingünaydın herkese
günaydın herkese
Insallah ablam insallah. Moral biraz daha iyi cok sukur..Her şey yoluna girer merak etme,moral bu dönemlerde önemlidir..
Insallah ablam insallah. Moral biraz daha iyi cok sukur..