- 25 Ağustos 2014
- 20.430
- 48.416
- 798
Aman susalim, benim ban uzun suruyor ya, gecmiste ettigim kavgalar yuzundenEvet :)
Neyse banlanmicam ben kk diyetine girdim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman susalim, benim ban uzun suruyor ya, gecmiste ettigim kavgalar yuzundenEvet :)
Neyse banlanmicam ben kk diyetine girdim :)
Firsat buldukca gel lutfen, cok ozlerim seni.. Bende farklisin, biliyon.. Arayi açma.. Allah a emanet ol canısısistalarımm,
toparlamam gereken derslerim var. bu yüzden 1-1.5 ayı bulabilir buralarda pek olmicam. anca ara sıra bi bakar çıkarım:)
hepinizi çooook özliycem ama yapmam gerekiyor mecbur:)
hakkınızı helal edin hoşçakalın
En cok beni ozle tanismiyoruz ama ozlenecek pabucum bence :))sistalarımm,
toparlamam gereken derslerim var. bu yüzden 1-1.5 ayı bulabilir buralarda pek olmicam. anca ara sıra bi bakar çıkarım:)
Haklısın canım . zaten ona da söyledim evlenmem için daha çok erken diye bana diyor ki ben ne olursa olsun senş beklemeye razıyım sen ne zaman neyi istersen o şekil olacak diyor.Kajmery34 bosandigi ilk zamanlarda insanda bi basarisizlik hissi ve basarma hırsı oluyor kuzum.. Hani "ben sorunlu olan taraf degilim, iyi bi evlilik yapmaliyim, yasayamadiklarimi yasamaliyim" gibi dusunceler oluyor.. Gecmisin cok fazla izi oluyor farketmesek bile.. O nedenle saglikli karar vermek guc.. 2 ay da cok kisa bi sure, hic evlenmemis, sıkıntı yasamamis bile olsan 2 ay erken derdim..
Evet benimde uzun o yuzden diyetteyim acaba bana ordek olur muAman susalim, benim ban uzun suruyor ya, gecmiste ettigim kavgalar yuzunden
Seni ozliiicemmmmmmmmmsistalarımm,
İnsaAllah cok mutlu olacaksin sen canim arkadasim.. Sabrinin mukafatini alacaksin Allah in izniyle.. Sadece biraz kendini dinle, kalbini dinle, bu kisiyi dikkatlice tart ve acele etme.. Beklemiyorsa zaten kapi orda, gidebilir yani kendi bilir.. Kendine zaman tani biraz.. Bol dua ederek..Haklısın canım . zaten ona da söyledim evlenmem için daha çok erken diye bana diyor ki ben ne olursa olsun senş beklemeye razıyım sen ne zaman neyi istersen o şekil olacak diyor.
Evlenmeyi hiç düşünmüyormuş benden öncesinde bilmiyorum bana dua et :/
sen de bende çok farklısın. Allah razı olsun mis kokulum:)Firsat buldukca gel lutfen, cok ozlerim seni.. Bende farklisin, biliyon.. Arayi açma.. Allah a emanet ol canısı
Ne ördeği kiz fransiz kaldim olayaEvet benimde uzun o yuzden diyetteyim acaba bana ordek olur mu
@Blacksee55 aaaa bu nerede ordek isteyecektim.
Evet benimde uzun o yuzden diyetteyim acaba bana ordek olur mu
@Blacksee55 aaaa bu nerede ordek isteyecektim.
Seni ozliiicemmmmmmmmm
Biliyodum yasasin :))sen de bende çok farklısın. Allah razı olsun mis kokulum:)
ara ara yazmaya çalışıcam.
şuan bi garip duygulandım
PabucumunNicki tabii ki öylesiinn:) tamam en çok seni özlicem
haahahah baya iyi bi teselliBiliyodum yasasin :))
Tamam simdi sakince duygusallasmadan git yetistiremezsen yardim etmeyiz biz
Oooo saat mi verilmeye baslandi :)16 şubatta saat 16.00 gibi döner dedi mune abla. @Blacksee55 imi öpün benim için:))
Ban diyetindeyimya su profilde ki cirkin ordekten benimde olur mu dedim :)Ne ördeği kiz fransiz kaldim olaya
Hee okey kac kilo vermek hedef?Ban diyetindeyimya su profilde ki cirkin ordekten benimde olur mu dedim :)
banlandığın saatten itibaren tutuluyo süre:)Oooo saat mi verilmeye baslandi :)
Seen halaa burdamisinnnnnbanlandığın saatten itibaren tutuluyo süre:)
mesela üç günlük ban aldın. 2 şubatta saat 12.40 ta banlandın. 5 şubat 12.40 ta açılıyo.
el kol yapma son saatlerim zatenSeen halaa burdamisinnnnn
Allah kolaylik versin zor olcak senin icinel kol yapma son saatlerim zaten