- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.807
- 248
- 35
Dr lar izin vermemis. Uzuluyor diye kan isteyebilirlermis esim gidip geldi bugun hep bir kere gordum goruntulu uzaktanRabbim yardim etsin canısı.. Uyuyordur belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr lar izin vermemis. Uzuluyor diye kan isteyebilirlermis esim gidip geldi bugun hep bir kere gordum goruntulu uzaktanRabbim yardim etsin canısı.. Uyuyordur belki
Bu sefer dibine kadar gercek, aksam mertoşko ile beraberdik tiyatorasinda..
Evelynn ve @JustHoldMe bilir
Slm kizlar annemin sesini duyamadim.
Canim yaaaSlm kizlar annemin sesini duyamadim.
Kan icin serum veriyorlar. Kemiterapiye giriyormus. Enfeksiyon kapmasin diye kimseyi sokmuyorlarMertosko artık yengemiZ
Son durum ne peki
Cok gecmis olsun Allah sifa versin.Moralini yuksek tut.Annem rahatsiz canim hastahaneye kaldirdilar gece
Sagol canim. uyuyamiyorum hortlak gibi geziyorum bu gundur. Yuksek olmuyo bu moralCok gecmis olsun Allah sifa versin.Moralini yuksek tut.
Kan icin serum veriyorlar. Kemiterapiye giriyormus. Enfeksiyon kapmasin diye kimseyi sokmuyorlar
Insallah canim sesini duymadan bir gun geciremiyorum kedi bugun duymadim sesini melegiminHiç içini karartma neslihanım
Tedavi olup iyileşecek inşallah anneciğin
Olsun lutfen icin kan aglasada yuzun gulsun annen icin bu cok onemli.Sagol canim. uyuyamiyorum hortlak gibi geziyorum bu gundur. Yuksek olmuyo bu moral
Dogru ama olmuyoooOlsun lutfen icin kan aglasada yuzun gulsun annen icin bu cok onemli.
Allah tez vakitte şifa versin, evine döndürsün inşallah.Insallah canim sesini duymadan bir gun geciremiyorum kedi bugun duymadim sesini melegimin
Ben iddialiyim ama bakmam icin hissetmem lazimm suan degil
ama cok istiyosan bana bakabilirisn
Dua edin yeterli su an elden birsey gelmiyo kuzum. Cok tesekkur ederim sizide derdimle uzuyorum hakkinizi helal edinAllah tez vakitte şifa versin, evine döndürsün inşallah.
ilgilenemiyoruz seninle bazen kaynıyo mesajın kusura bakma, bizim yapabileceğimiz bişey var mı?
saçmalamaaa ne üzmesi. insanız bakma güldüğümüze ettiğimize.Dua edin yeterli su an elden birsey gelmiyo kuzum. Cok tesekkur ederim sizide derdimle uzuyorum hakkinizi helal edin
Dagitmaya calosiyorum canim ama olmuyo dusunmeden edemiyorum. Bir gun gecmiyordu konusmadan bugun konusamadiksaçmalamaaa ne üzmesi. insanız bakma güldüğümüze ettiğimize.
keşke kafan dağılabilse burda ama olmaz biliyorum....
Dagitmaya calosiyorum canim ama olmuyo dusunmeden edemiyorum. Bir gun gecmiyordu konusmadan bugun konusamadik
konuşursun kuzum. canı sağ olsun da geç konuşsan da olur, önemli olan iyi olması. konuşursun elbet. uyuyodur, muayene ediliyodur vardır bişey. kötü düşünme. önemli olan şuan iyi olmasıDagitmaya calosiyorum canim ama olmuyo dusunmeden edemiyorum. Bir gun gecmiyordu konusmadan bugun konusamadik
Olunca soylerim canim su anda bol bol dua 1 haftamiz var. Iyiye giderse kana ihtiyac yok. Iyiye gitmezse kan takviyesi yapilacakCanım bizlerinde yapabileceği birşey varsa lütfen söyle olur mu.
Aynen oyle kuzum.konuşursun kuzum. canı sağ olsun da geç konuşsan da olur, önemli olan iyi olması. konuşursun elbet. uyuyodur, muayene ediliyodur vardır bişey. kötü düşünme. önemli olan şuan iyi olması