Hoşbulduk Parte'ciğimHosgeldinizzz vinkacigim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk Parte'ciğimHosgeldinizzz vinkacigim
Kendi başımı kendim becermeye çalıştım olmadı canım ..Hayrolsun?
Merak ettim bende seni
Kendi başımı kendim becermeye çalıştım olmadı canım ..
Avukatsız malesef avukat masrafları çok pahalı büro büro gezdim 5000-7000 arası faiş rakamlarla cebelleştim durdum ailem çok kötü sıkıntılara düştü
Vermedi baro..Bebeğim, talep ettiğin şeyler olacak mı?
Misal psikolojik şiddet vs gibi sebeplerden ötürü tazminat vs?
Zaten mecbur çekişmeli gireceksin...
Eğer talebin yoksa, avukatsız da yürütürsün... Ama talebin olursa, ki o adama talebin olsun, baro da vermemiş sanırım, bir adliyeyle mi görüşülse acaba? Ya da aile ve sosyal politikalar bakanlığından destek istense?
O kadar çok ağladım ki nihayet kabus bitecek insanlık ölmemiş dedimBebeğim, talep ettiğin şeyler olacak mı?
Misal psikolojik şiddet vs gibi sebeplerden ötürü tazminat vs?
Zaten mecbur çekişmeli gireceksin...
Eğer talebin yoksa, avukatsız da yürütürsün... Ama talebin olursa, ki o adama talebin olsun, baro da vermemiş sanırım, bir adliyeyle mi görüşülse acaba? Ya da aile ve sosyal politikalar bakanlığından destek istense?
Yok artık, sen ciddi misin?Vermedi baro..
Bi avukatın bürosuna girdim derdimi sıkıntımı anlattım kadın hayrına davamı üstlenecek o kadar mutluyum ki sana anlatamam :)
Gerçekten çok kötüydüm ama 5000 lira ne demek ondan geriye bana sadece 300 liraya bozdurduğum 2 yüzük kaldıYok artık, sen ciddi misin?
Harika bir haber bu ya!!!
Nasıl sevindim var ya, al ne hakkın varsa, sakın uğraşmayayım deme!
kız hiç gelmiyo içimden yaa.Evladim derslerine calis cocuuuummmm
Her şeyi sat gitsin...Gerçekten çok kötüydüm ama 5000 lira ne demek ondan geriye bana sadece 300 liraya bozdurduğum 2 yüzük kaldı
Napcaksinnkız hiç gelmiyo içimden yaa.
bi neşesizim niyeyse.
fal bilen var mı hatun kızlar
Sattım yüzükleri zaten 1500 lira borçla bıraktı gitti beni kurs paralarımı ödememişteHer şeyi sat gitsin...
Paraları da koy kenara, zor gün parası.
Zırnık bir şey bırakma.
Rabbim yardımcın olsunSattım yüzükleri zaten 1500 lira borçla bıraktı gitti beni kurs paralarımı ödememişte
Teşekkür ederim canım aminRabbim yardımcın olsun
can sıkıntımaysa çekirdek kola takılıyorumNapcaksinn
can sıkıntımaysa çekirdek kola takılıyorum
fal bakanıysa, fal bakar mısın dicem
ben bakiyorum ama bakmam herkesle tutmuyo enerjim bir de benim icimden gelmesi lazim burdan 1 2 olmustur okadar.can sıkıntımaysa çekirdek kola takılıyorum
fal bakanıysa, fal bakar mısın dicem
Hani gelirken papatya getirdin mi? Elin bosmu geldinNickin hala aynı:)
Hani gelirken papatya getirdin mi? Elin bosmu geldin
Ben sevmem kiEki Görüntüle 2110451
Yeter ki iste lokum var:)