- 29 Ekim 2017
- 921
- 1.146
- 28
Geçmiş olsun canım.bu uyandim her yer karanlik deli gibi yağmur var sabahın köründe Adana da pıffff ruhum karardi gribim sınavda hiç iyi geçmedi
Evet yağmur baya yağdı sabahüzüldüm
Ya inşalalh istediğin sonucu alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım.bu uyandim her yer karanlik deli gibi yağmur var sabahın köründe Adana da pıffff ruhum karardi gribim sınavda hiç iyi geçmedi
Iyi cetesin sende masalllahhTek başıma ceteyim zati
Kayınvalidemlerdeyim sistamNaber sistalar yeni gitti misafurler ne var ne yok
Allah seni netcen kaynanada benimkilerde gelcek galiba konusmuyom ama gelicekmiaKayınvalidemlerdeyim sistam
Sinemaya gidiyore sistam, ben azcik yoğum..Cui Bono nerdesin böbekkk
İstanbuldan kayınlarım gelecek miş yemege davetliyiz kaynanam sarma sarmış :)Allah seni netcen kaynanada benimkilerde gelcek galiba konusmuyom ama gelicekmia
Aynen canim :)Iyi cetesin sende masalllahh
Hangi film?Sinemaya gidiyore sistam, ben azcik yoğum..
Simdi biri spoiler verir gicikligina, neme lazim izledikten sonra soyleyim insaAllahHangi film?
Biz esimle gittik. Bence cok skici bi filmdi. Bayildik resmen. Aile arasinda hala vizyonda o cok iyiydi.tavsiye ederimArif v 216 ya giden varmi kizlar
Tamam canim sagol ❤Simdi biri spoiler verir gicikligina, neme lazim izledikten sonra soyleyim insaAllah
Gunlerdir o filmin reklamları yapılıyor yorumlar da iyi gibi merak etmistim bende.o zaman hic girmeyelim o filme.aile arasindanin konusu ne peki drama falan mi? Tamam yarın bakarim filmlere hala vizyonda ise aile arasinda ya bilet alirim.cok tesekkur ederim canim ❤Biz esimle gittik. Bence cok skici bi filmdi. Bayildik resmen. Aile arasinda hala vizyonda o cok iyiydi.tavsiye ederim
Ben de arif ve 216 yı beğenmedim zaten fragmandan belli gitmedim.Biz esimle gittik. Bence cok skici bi filmdi. Bayildik resmen. Aile arasinda hala vizyonda o cok iyiydi.tavsiye ederim
Aile arasında romantik komediGunlerdir o filmin reklamları yapılıyor yorumlar da iyi gibi merak etmistim bende.o zaman hic girmeyelim o filme.aile arasindanin konusu ne peki drama falan mi? Tamam yarın bakarim filmlere hala vizyonda ise aile arasinda ya bilet alirim.cok tesekkur ederim canim ❤
Işıkolsuna bizim nasıl bir grup olduğumuzu anlatmakYav bisi sorcam bugunku gorevin amaci neydi kizlar